How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetim 5 gün gecikti ama hcg 1.20

Bulutlarkadar

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
4
0
6
33
Arkadaşlar herkese merhaba,

Adetim 5 gün gecikti ben de idrarla falan uğraşmayıp direkt kan tahlili olayına girdim. Ancak sonuç hüsran. Hcg 1.20 çıktı. Adetim hiç gecikmez yoktur öyle halleri. Kan tahlilinin doğruluğuyla ilgili sorun olabilir mi? Ve hala daha adet olacakmışım gibi sancım var keza bel ağrım ve karnımda inanılmaz şişkinlik var. Var mı benimle aynı durumu yaşayan ya da hcg si düşük olup da sonradan hamile kaldığını öğrenen :(

Maalesef be kuzum :( etrafımdaki herkes diyo ki bir hafta daha bekle öyle yaptır test, hatta bi komşumun annesi zamanında 6 aylıkken öğrenmiş biliyo musun hamile olduğunu. Ne idrarda ne kanda çıkmamış

Canım olumsuz konuşmak istemem ama benim de adetim 28 günde bir gelir ve duzenlidir. Geçen yaz beş gün gecikti ilk defa böyle bir şey yaşadığımdan hamile olduğumu düşündüm epeyde umutlanmistim ama maalesef mevsimsel olabilir dedi doktor, gerçektende sonraki gün adetim geldi,senin de hayırlısı olsun insallah

Merhaba bayanlar 20 Mart'ta adet oldum 26 Mart'ta adetim bitti.20 Nisan'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Adetim geciktikten 2-3gün sonra yok denecek kadar az belli belirsiz kahverengimsi pembemsi akıntı geldi.Adetim bir hafta gecikince eczaneden test aldim ama negatif çıktı.10 gün geciktim hala adet olmadım.Hiç bir adet belirtiside yok üstelik.Geç döllenme olabilir mi acaba?Kafam karıştı iyice.Benim gibi bir durum yaşayan var mı ?

Back