Gebeliğe Hazırlık Adetim 4 gün gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Big_Babol

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
34
26
288
Sakarya
merhaba kizlaarr
iki aydir hamile kalmaya calisiyorum. Gecen ay cok heveslendim hevesim kursagimda kaldi o yuzden bu ay cok heveslenmek istemiyorum. Ne demisler en guzel seyler hic beklemedigin anda gerceklesir
Adetim 4 gun gecikti ama bazen bi kac gun gecikebiliyor. Bu ay hem sistit oldum hem ara kanamam oldu,(muayene oldum doktor sikinti olmadigini yumurtlamamin olucagini soyledi) o yuzden sanki bu ay olmazmis gibi geliyor. Normalde adetten once goguslerimde hassasiyet olurdu ama hic yok. Az once buralarda dolasirken gordumde belirtiler yazmislar bazilari bendede var. Cok sık idrara ciktim bugun ve karnimda anlamlandiramadigim bi sanci var. Gaz sancisi gibi Ayrica bu da belirti mi bilmiyorum ama sari akintim var. Bunlari yasayipta hamile oldugunu ogrenen var mi acaba? Hemen test yapmak istemiyorum gecikmiste olabilirim. Yumurtlama gunlerime dikkat ettim

Burda belirti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen de var hamile olmayanda. Vücut bazen oyun oynuyor insana piskolojikmen hamileliği istediğimiz için belirti arıyoruz kendimizde. Ne desek boş, test yapmalısınız hamileyseniz 4 gün gecikmeye kesin çıkar.

Merhabalar..
Uzun bir aradan sonra dondurmus oldugum postumu tekrar actim... şu an hamilelik şuphesi icindeyim... adetim 4 gun gecikti... 28 agustosta adet olacakmisim gibi belirtiler vardi dun midem.bulanmaya basladi hamilelikten supheliyorum... yarin test alicam sizce olabilirmi boyle bir durum

Merhaba pasiflora bende adetim 4 gun gecikti diye konu acmistim gecem hafta. İdrar testi yaptim iki defa negatif cikti. Pazartesi gunu tekrar yaptim silik cizgiyi gordum ve beta hcg tahlili yaptirdim 14.9 cikmisti. Kimyasal gebelik olabilir demislerdi iki gun sonra tekrar bakalim 2kati olmasi gerekiyor dediler ve bugun sonucum cikti 43 10gun sonra keseyi gormek icin cagirdi doktor hala daha inanamiyorum cok mutluyum. İnsallah seninde gonlune gore olur hersey

Tebrik ediyorum seni insallah keseyi gorursun.. yarin test yapicam cok meraktayim..

Aa hebelik belirtisi miymiş yani cok güzel hayırlı olsun, göğüs ağrısı bende de cok oluyor regl öncesi, sen bu ay olmadı demişsin hiç mi olmamıstı diger aylara göre daha mı az olmustu?

Aa hebelik belirtisi miymiş yani cok güzel hayırlı olsun, göğüs ağrısı bende de cok oluyor regl öncesi, sen bu ay olmadı demişsin hiç mi olmamıstı diger aylara göre daha mı az olmustu?
Bende adete 10gun kala gogus hassasiyeti baslardi ama bu sefer oyle olmadi adetim 5-6 gun gecikti anca agrilar basladi. Bikac gun surdu ve gecti sayilir suan cok az hassasiyet var:)

Bende adete 10gun kala gogus hassasiyeti baslardi ama bu sefer oyle olmadi adetim 5-6 gun gecikti anca agrilar basladi. Bikac gun surdu ve gecti sayilir suan cok az hassasiyet var:)
Ya benim de bu ay öyle geçen aylara göre cok cok az agrı var ama hiç yok da değil, ama benim daha gecikmedi

Hayırlı olsun canım ara kanama yaşadım demişsin o zamanları mı değerlendirdin bende de oldu da

Hayırlı olsun canım ara kanama yaşadım demişsin o zamanları mı değerlendirdin bende de oldu da
Sagol canimm:) evet ara kanamam tamda yumurtlama gunlerime yakin basladi. Ara kanama derken normal kanama degilde lekelenme tarzinda yani sabah leke geliyordu 1gun gelmiyordu sonra yine leke falan. O gunleride degerlendirdim doktor iliski gunlerinide soyledi hatta. Bu ay beklemiyordum acikcasi. Umarim keseyi de gorurum yakinda

Evet benimde aynı oldu açık pembe kahve şeklinde az az lekelenmenin üstünden 14 gün geçti test yapsam çıkar o zaman sen bana umut oldun

İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…