- 3 Mayıs 2019
- 327
- 713
- 103
- 31
- Konu Sahibi TheCapricorn
-
Allaahin izniyle yerlesmes kanaamasidir insallaah ovulasyon testi adete yakin gosteriyor derler.darisi hayirlisi ile bizlere olsunArkadaşlar çatlatma iğnesinin 16. Günü de bitti . Adetimin 4. Günü. Dün açık pembe leke geldi ve adet sancım tamamen bitti o an. Ovülasyon testi yaptım az önce dünkünden sahan koyu çıktı sanırım Bebeğim geliyor dualarınıza ihtiyacım var üstteki dünkü alttaki bugünki testim Eki Görüntüle 2271709
Aminn inşallahAllaahin izniyle yerlesmes kanaamasidir insallaah ovulasyon testi adete yakin gosteriyor derler.darisi hayirlisi ile bizlere olsun
canım bende ovilasyon testiyle öğrenmiştim 4 dahada kırmızılaşmıştı t c den daha koyu olacak belkide bidaha yumurtlıyor olabilirsin çünkü ovilasyon testi t çizgisi kırmızılıktan çatlaması lazım yinede hakında hayırlısı olsunArkadaşlar çatlatma iğnesinin 16. Günü de bitti . Adetimin 4. Günü. Dün açık pembe leke geldi ve adet sancım tamamen bitti o an. Ovülasyon testi yaptım az önce dünkünden sahan koyu çıktı sanırım Bebeğim geliyor dualarınıza ihtiyacım var üstteki dünkü alttaki bugünki testim Eki Görüntüle 2271709
Arkadaşlar çatlatma iğnesinin 16. Günü de bitti . Adetimin 4. Günü. Dün açık pembe leke geldi ve adet sancım tamamen bitti o an. Ovülasyon testi yaptım az önce dünkünden sahan koyu çıktı sanırım Bebeğim geliyor dualarınıza ihtiyacım var üstteki dünkü alttaki bugünki testim Eki Görüntüle 2271709
Canım moralini bozmak istemek ama bu ovulasyon testi gebelik için pozitif değil ki t nin c ile aynı ya da daha koyu olması gerekiyor ama 4 günün geçmiş bence gebelik testi yapın varsa çıkar inşallahArkadaşlar çatlatma iğnesinin 16. Günü de bitti . Adetimin 4. Günü. Dün açık pembe leke geldi ve adet sancım tamamen bitti o an. Ovülasyon testi yaptım az önce dünkünden sahan koyu çıktı sanırım Bebeğim geliyor dualarınıza ihtiyacım var üstteki dünkü alttaki bugünki testim Eki Görüntüle 2271709
Benimde böyle çıkıyor aynen seninki gibi ben henüz test yapmadım sende var mı birşeyArkadaşlar çatlatma iğnesinin 16. Günü de bitti . Adetimin 4. Günü. Dün açık pembe leke geldi ve adet sancım tamamen bitti o an. Ovülasyon testi yaptım az önce dünkünden sahan koyu çıktı sanırım Bebeğim geliyor dualarınıza ihtiyacım var üstteki dünkü alttaki bugünki testim Eki Görüntüle 2271709
canım sonuc noldu sadce gebelik demi gösteriyo ovuslayon yoksa adet yaklasınca da koyu olabiliyomu mrk ettimArkadaşlar çatlatma iğnesinin 16. Günü de bitti . Adetimin 4. Günü. Dün açık pembe leke geldi ve adet sancım tamamen bitti o an. Ovülasyon testi yaptım az önce dünkünden sahan koyu çıktı sanırım Bebeğim geliyor dualarınıza ihtiyacım var üstteki dünkü alttaki bugünki testim Eki Görüntüle 2271709
Aminn inşallah
Sonuç 0 adet oldumkan verdın mı sonucun ne çıktı yada adet oldunmu
Sonuç 0 adet oldum
yok bence yalan olmadı çünkü arkadaşın ovu testleri zaten gebelik için pozitif değil aslında ovulasyon için bile daha koyu olması gerekiyor gebelik için ise çokk koyu olması gerekliovu testide yalan oldu desene ,
hakkında hayırlısı olsun canım
Bendede öyle çıktı ama hamilelik testi yaptım negatif çıktıArkadaşlar çatlatma iğnesinin 16. Günü de bitti . Adetimin 4. Günü. Dün açık pembe leke geldi ve adet sancım tamamen bitti o an. Ovülasyon testi yaptım az önce dünkünden sahan koyu çıktı sanırım Bebeğim geliyor dualarınıza ihtiyacım var üstteki dünkü alttaki bugünki testim Eki Görüntüle 2271709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?