• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4 gün gecikti hamile olabilme ihtimali ?

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.554
787
73
29
Kızlar merhaba 🌸
Ben ayın hep 8 inde regl olurum düzenlidir ve 4 gün geçti gebelik kaset test aldım negatifi gördüm hiç regl olucakmış gibi de değilim sizce kan vermek için biraz daha beklemeli miyim ? Yada erken gebelik testi alıp yapsam mı ?

tavsiyeleriniz nelerdir acaba ?
teşekkürler 🙏🏻

Kızlar merhaba 🌸
Ben ayın hep 8 inde regl olurum düzenlidir ve 4 gün geçti gebelik kaset test aldım negatifi gördüm hiç regl olucakmış gibi de değilim sizce kan vermek için biraz daha beklemeli miyim ? Yada erken gebelik testi alıp yapsam mı ?

teşekkürler 🙏🏻
Bu ay 28 çekti canım bunuda hesapladnmı

Kızlar merhaba 🌸

teşekkürler 🙏🏻
Merhaba papatyam bence kan testi yaptır hemen benimde 3 4 gün geçmişti bekledim o hafta düşük yaptım ne kaybedersin ki yaptır için rahat etsin derim😊

Bende 15 Şubat'ta oldum bu ayda 15 Mart'ta olmam gerekti 28 çektiği için bugün 17 si olmadım test negatif sizin sonuç ne oldu ??

Back
X