Adetim 4 gün gecikti ama gebelik sonucum negatif?!

royaal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
56
18
3
30
Merhaba güzel kızkardeşlerim 2 yıldır evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz . Tedavi de olduk kimyasal gebelikle sonuçlandı. Adetim bu ay 4 gün gecikti ve ovülasyon gününden beri bir çok gebelik belirtisini yaşıyorum. Buna istinaden bu ay oldu diyerek adete bir gün kala büyük bir heyecanla gebelik testi yaptım ama maalesef yine hüsran . (O gün o kadar ağladım o kadar haykırdım ki tüp bebek sonucunda bile bu kadar ağlamamıştım. Yalnızken ağlamak içinden , aklımdan geçenleri dile dökmek , kendi kendimle ve Allah’la sesli konuşmak, sesli dua etmek bana çok iyi geldi. Neden diye sordum -isyan değil-ama bilmek istiyorum. Neden bir gram aklı olmayan , kişisel gelişimini tamamlayamayan, hayatta hiç bir eğitimi gayesi olmayan insanlar bu kadar kolay anne olabiliyorken ben olamıyorum dedim )

Bunu 13 sene boyunca o kadar sorguladim ki belki gunaha giriyodum ama hep neden ben diyodum . Sonra düşündüm herseyin lezzetini alacagim yer dunyami dedim belki benim mukafatım baska tarafa saklı, belki daha guzeli hazırlaniyor sorgulamaktan vazgecip bunu idrak ettigimde bilmem kacinci tup bebek tedavim 14. Senemde kizima kavustum. InsaAllah Rabbim sizede nasip etsin lutfen uzulmeyin kendinizi yipratmayin. Ne desem bos sizi cok iyi anlıyorum damdan dusenin halinden damdan dusen anlar derler ya aynen oyle işte... insaAllah Rabbim duani kabul etti kardesim sadece bi vesile bekliyor.

öyle güzel özetlediniz ki olacak inşallah ben de bir gün buraya ‘oldu kızlar evladıma kavuştum ‘yazacağım

öyle güzel özetlediniz ki olacak inşallah ben de bir gün buraya ‘oldu kızlar evladıma kavuştum ‘yazacağım
Tabiki yazicaksin buna inan olucak sadece ufak bi vesile bekliyor. Duan yolda insaAllah kardesim dualarim seninle sende yukarda benim son donem yasadiklarimi yazmissin dua edip Rabbimle konusmak dertlesmek bende boyleydim , hatta esim arkadasinla konusur gibi yapiyon yapma falan diyodu sanane diyodum Rabbim benim sirdasim dostum ondan baska gidecek kimimiz var.. iste cokca iste nasip olucak insaAllah

İnşallah

2 yıldır evlisin sabret ben 7 yıldır evliyim tüp denedim tuttu ve düşük oldu yaşadığım hayal kırıklığını düşün aylarca ağladım çünkü hayatımda ilk kez hamile kalmıştım.. bunu çok sorguladım neden olmuyor işim gücüm eğitimim ona sunabileceğim birsürü imkan varken neden gelmiyor diye ama inan sadece yıprandım herkesten nefret ettm uzun bir dönem bunu kendine yapma yeni evlisin denemeye sabırla devam et

Teşekkür ederim burada olmak sizinle konuşmak çok iyi geliyor bana umut olalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…