- 22 Ocak 2024
- 76
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi pamuksekeri27
-
Canım bende aynı durumdayım sırt ve kasık agrım var ve halsizim erken gebelik testi de yaptım kasettende yaptım çıkmadı 5 gün gecikti benimde istedigim için psikolojikte olabilir benimki umarım hamilesindirMerhabalar herkese ben doğum kontrol hapını aralık ayının sonunda bıraktıp adet gördüm. Tam yumurtlama gününden 1 gün önce ilişki oldu. Ama bu ay 4 gün gecikti. Erken gebeklik testi negatif çıktı. Kasıklarımda hafif sızı var ve dün gece aşırı dişim ağrıdı. Normalde adet sancısı vesaire çekmem ama belim ağrıyor. Beyaz akıntı ve gündüzleri halsizlik var. Sizce kan versem kanda çıkar mı?
Yok benim baya oldu hamilemisiniz peki şuan yaptınızmı testSizinde hapı bırakmanız yeni mi peki?
Kan verdim yarın çıkacak sonuç ama bugün kahverengi bir akıntı var. Beyaz akıntıyla birlikte geliyor. Daha önce tecrübe eden var mı?Yok benim baya oldu hamilemisiniz peki şuan yaptınızmı test
Rabbim hayirlisini nasip etsin. Yerlesme kanamasi olabilir o dedigin umarim oyledir ve yarin guzel sonuclar alirsinKan verdim yarın çıkacak sonuç ama bugün kahverengi bir akıntı var. Beyaz akıntıyla birlikte geliyor. Daha önce tecrübe eden var mı?
Sonucunuz nedir merak ettim hamilemisinizTeşekkürler, hayırlısı olsun inşallah. Yerleşme kanaması gecikmeden önce olmuyor mu?
Aynen bende öyleyim 8.gündeyim hala bi belirti vermiyor her tarafım agrıyo şişti olamıyorumBu ay bir çok insanda adet gecikmesi oluyor ben geçen ayın 21 inde adet gördüm bu ay hala adet olmadım yumurtlama günüme de bir defa korunmasız ilişkiye girdim ama içime bosalmadi eczaneden hızlı test aldim yaptım negatif cikti ve hala adet olmadım bel ağrım var ve sağ kasigimda ağrı oluyo iyice strese girdim
Test falan yaptınız miAynen bende öyleyim 8.gündeyim hala bi belirti vermiyor her tarafım agrıyo şişti olamıyorum
Benim de öyle bu gün 7. Günüm gecikmeden kan idrar negatif doktor usg de baktı rahim baya kalın bekle dedi ilaç kullanmıyorum şu an ama çok çok ağrım var arara giriyo geçiyo napcam bilmiyorum bekliyorumAynen bende öyleyim 8.gündeyim hala bi belirti vermiyor her tarafım agrıyo şişti olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?