Adetim 30 gün gecikti sizce hamilemiyim ?

kimbilirmecalim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
29
4
6
35
Merhaba, hanımlar bir sorum var sizlere. Regl olmam gereken günün üstünden 30 gün geçti. (Son regl olduğum tarih 14 ağustos. ) adetimin geciktiği ilk hafta çubuk test yaptım ama sonuç negatifti. Daha Sonra halen adet olmayınca gecikmenin 24. Gününde doktora gittim ve alttan ultrasonla baktı. Bişey göremedi. Ama kan testi yapmadı anlamadım. Gerçi çok işinin ehli bir doktor izlenimi vermemişti bana ama yine De sorgulamadım o an. 5 gün önce belime ; kuyruk sokumu ve sol kalçama doğru yayılan dehşet bir ağrı saplandı hareket edemedim. Ayağa dahi kalkamadım o derece şiddetli bir ağrı Rapor aldım 3 gün dinlendim ağrı bir nebze hafifledi geçiyor ama sonra birden yeniden başlıyor. Karnımda şişlik ve ara ara sancı oluyor sürekli değil ama. Ayrıca akıntım çok fazla.Sizce hamile olma olasılığım var mı? Olsaydı ultrason da görünür müydü? Benzer durumuyaşayanınız var mı.

Canım benim durumunda seninle aynı çarşamba günü için randevu aldım
Geç döllenmedir

Tabiki mutlaka
Belirti var mı peki göğüslerde damarlanma gece acıkması akıntı vs.

Evet akıntı çok fazla. Normalde günde 1 kere yemek yiyen biriyim çok yemek yemem ama aynen geceleri acıkıyorum ve tatlı ihtiyacı duyuyorum bilmem alakası var mı ama. Göğüslerim de damarlanma Yok. Ama çok hassas dokunsam acıyor ve şişler gerçi adet dönemi öncesinde de öyle olur.

Adetiniz 30 gun gelmiyor nasil merak etmiyorsunuz ya gidip bi kan vermek cok zor olmamali

Adetiniz 30 gun gelmiyor nasil merak etmiyorsunuz ya gidip bi kan vermek cok zor olmamali

Öncelikle teşekkür ederim geri dönüşünüz için fakat belirttiğim gibi önce idrar testi yaptım kendim negatif çıkınca üstelemedim. Ardından hala günlerce olmayınca bir doktora görünmek istedim hamilemiyim yoksa yumurtalıklarımda kist vb bişey mi mevcut diye. Yumurtalıklarımda herhangi bir sorun olmadığını ,ultrasonda keseyi çok erken gebeliklerde göremeyeceğini iletti. Kafasına göre bi hesap yaptı ve hamileliğinde olacağını sanmadığını söyledi (sanmak !!!) kan testi yaptırmadı. Ki öZel hastaneye gittim. Bana adet söktürücü verdi ama benim içime şüphe düştüğü için içmedim. Zaten ertesi gün De hemen bel ağrısı sıkıntısı yaşadım yerimden kalkamadım günlerdir evdeyim yatıyorum.Oyüzden sizlere sormak istedim. Olsaydı Ultrasonda görürmüydü gerçekten diye.

Adet gecikmesinin ustunden 24 gun gectikten sonra muayeneye gittin dimi yanlis anlamadim
Bu sure icinde hamile olsan usg de gormemesi icin kor olmasi lazim neredeyse 2 aylik olacak bebek cunku
Goremedigi icin ben kist falan olabilir diye dusundum ama bunu da gormesi lazim
O yuzden keske bi kan testi yaptirsaydin acile bile gitsen yaparlardi
En azindan muallakta olmazdin
Hakkinda hayirlisi..

Valla bizim adet iki gun gecikse hemen cantamiza 10 hcg testi aliyoruz kosa kosa da kan vermeye gidiyoruz. Bazi doktorlar almiyor diye de baska doktora gidiyoruz. Bulundugunuz yerde tek doktor olmamali baska doktora da gitmeliydiniz. 30 gun cok uzun zaman cunku

Beta hcg 0.100 cikmissa degilsindir ilk kanda cikar cunku

İlla kanda çıkacak değil bazen kanda çıkmıyor

Bilmiyorum çok ama çok üzgünüm kan testinden Sonra.. bu kez de mAdem değilim neden regl olamadığıma taktım kafayı? İçeyim madem söktürücü napayım teşekkür ederim bilgilendirme için hepinize

Beta HCG test yaptım az önce 0.100 çıktı maalesef değilim. Ama kanda çıkmaz demişsiniz. Nasıl net emin olabilirim.
Hamile değilsin canım 30 günlük gecikmenin sonunda kan vermişsin eğer geç döllenme bile olsa çıkardı. Bence adet söktürücüyü kullan. Adet oluncada doktora tekrar git hormon testi yaptır

İlla kanda çıkacak değil bazen kanda çıkmıyor

Cnm 30 gun boyunca 1 derece de mi yukselmez kan ?
Bilmiyorum ben cift cizgi bile ciksa hamilesin diyemem kandan bakilir ultrasyondan bakilir yoksa da yoktur.
Dedigim gibi iki ay boyunda benim pozitif cikti predictor vs testlerde de negatif cikti. Kanda da negatif cikti. Tabiki dogru ciktigi da vardir ama bende geneli yanlis sonuctu.

Mesela testler pozitif çıkıp kanda negatif olan var eğer kan negatifse ultrasondan bakılır kanda çıkmazsa ultrason da çıkıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…