- 8 Haziran 2017
- 29
- 4
- 6
- 35
- Konu Sahibi kimbilirmecalim
-
Canım benim durumunda seninle aynı çarşamba günü için randevu aldımMerhaba, hanımlar bir sorum var sizlere. Regl olmam gereken günün üstünden 30 gün geçti. (Son regl olduğum tarih 14 ağustos. ) adetimin geciktiği ilk hafta çubuk test yaptım ama sonuç negatifti. Daha Sonra halen adet olmayınca gecikmenin 24. Gününde doktora gittim ve alttan ultrasonla baktı. Bişey göremedi. Ama kan testi yapmadı anlamadım. Gerçi çok işinin ehli bir doktor izlenimi vermemişti bana ama yine De sorgulamadım o an. 5 gün önce belime ; kuyruk sokumu ve sol kalçama doğru yayılan dehşet bir ağrı saplandı hareket edemedim. Ayağa dahi kalkamadım o derece şiddetli bir ağrı Rapor aldım 3 gün dinlendim ağrı bir nebze hafifledi geçiyor ama sonra birden yeniden başlıyor. Karnımda şişlik ve ara ara sancı oluyor sürekli değil ama. Ayrıca akıntım çok fazla.Sizce hamile olma olasılığım var mı? Olsaydı ultrason da görünür müydü? Benzer durumuyaşayanınız var mı.
Canım benim durumunda seninle aynı çarşamba günü için randevu aldım
Geç döllenmedir
Tabiki mutlakaHayırlısı olsun. Doktor muayenesinden Sonra bilgilendirin lütfen beni de.
Geç öllenme de çıkmazbeta testi yaptırsana yahu
Tabiki mutlaka
Belirti var mı peki göğüslerde damarlanma gece acıkması akıntı vs.
Kanda gözükmüyorAdetiniz 30 gun gelmiyor nasil merak etmiyorsunuz ya gidip bi kan vermek cok zor olmamali
Adetiniz 30 gun gelmiyor nasil merak etmiyorsunuz ya gidip bi kan vermek cok zor olmamali
Geç öllenme de çıkmaz
Vajinal ultrasondan bakması lazım bide kız bebek kendini geç gösterirmişBeta HCG test yaptım az önce 0.100 çıktı maalesef değilim. Ama kanda çıkmaz demişsiniz. Nasıl net emin olabilirim.
İlla kanda çıkacak değil bazen kanda çıkmıyorValla bizim adet iki gun gecikse hemen cantamiza 10 hcg testi aliyoruz kosa kosa da kan vermeye gidiyoruz. Bazi doktorlar almiyor diye de baska doktora gidiyoruz. Bulundugunuz yerde tek doktor olmamali baska doktora da gitmeliydiniz. 30 gun cok uzun zaman cunku
Beta hcg 0.100 cikmissa degilsindir ilk kanda cikar cunku
Hamile değilsin canım 30 günlük gecikmenin sonunda kan vermişsin eğer geç döllenme bile olsa çıkardı. Bence adet söktürücüyü kullan. Adet oluncada doktora tekrar git hormon testi yaptırBeta HCG test yaptım az önce 0.100 çıktı maalesef değilim. Ama kanda çıkmaz demişsiniz. Nasıl net emin olabilirim.
İlla kanda çıkacak değil bazen kanda çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?