Adetim 3 gün geçti acilll bakın kizlar

kayahavva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
6
2
Arkadaşlar 8 aydır çocuk istiyorduk nasip olmadı ama bu ay çok farklı bişey yasadim adetim 3 gün geçti ama tık yok ama kasıklarım ve bacagimda agriyo sizce kızlar test yaptım ilk gün geçince negatif çıktı bu durumu yaşayan var mı yüzümde aşırı sivilcelenme oldu

Hayırlısı olsun inşallah canım. Ben 2 buçuk yıldır istiyorum. Adetim gecikti 10 gün oldu. 3.gün test yaptım negatif çıktı başka da test yapmadım. Hala hiç adet belirtim de yok yarın randevu aldım hastaneye kan vercem. Dua edelim birbirimize Rabbim böyle bekleyen tüm kullarına hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar 8 aydır çocuk istiyorduk nasip olmadı ama bu ay çok farklı bişey yasadim adetim 3 gün geçti ama tık yok ama kasıklarım ve bacagimda agriyo sizce kızlar test yaptım ilk gün geçince negatif çıktı bu durumu yaşayan var mı yüzümde aşırı sivilcelenme oldu
4 gün daha bekle adet olmazsan kan ver sağlık ocağında falan belli olur inşallah hamişsindir🌸

Herkes çok farklı yaşıyo belirtileri kimisinin hemen midesi bulanır kimisinin kasığı beli bacağı ağrır. Sivilcelenme de hamilelik belirtisiymiş. Kimisi de hiç belirti yaşamaz. O yüzden en mantıklısı biraz bekleyip kan vermek.

Bu ne demek? adet gecikince idrar testinde çıkar normalde ama düşük bir ihtimal de olsa geç döllenme olduysa çıkmamış da olabilir. Gebelikte hiç sivilcelenmem olmadı normalde regl öncesi olurdu.
Yani hiç böyle olmadı adet gecikmesinin birinci günü yaptım cikmadi normal kaset test yaptım

Hayırlısı olsun inşallah canım. Ben 2 buçuk yıldır istiyorum. Adetim gecikti 10 gün oldu. 3.gün test yaptım negatif çıktı başka da test yapmadım. Hala hiç adet belirtim de yok yarın randevu aldım hastaneye kan vercem. Dua edelim birbirimize Rabbim böyle bekleyen tüm kullarına hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah.
Amin inşallah rabbim bizde içinde isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼

Arkadaşlar hala adet olmadım o kadar sancım kalmadı sadece arada kasıklarımda oluyor oda geçiyor sizce kaç gün beklemeliyim kan testi yada idrar için

Adetimin gecikmesinin 2. Günündeyim. Sabah test yaptım negatif. Bazı aylar adetim gecikiyor. Hamile olmadığımı düşünüyorum. Ben bu işten bir şey anlamadım. Sıkıldım artık. 1 sene oldu. Hep aynı dön dur. Test yapmasam bu sefer acaba? Diyorsun artık yapıp neyse görmek en güzeli.

X