sevvalpapatya Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 586 174 Dün 18:09 Konu Sahibi bukaaa #21 bukaaa .!.: Kan verdin mi ? Ben test yaptım negatif malesef olsaydı çıkardı diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
bukaaa .!.: Kan verdin mi ? Ben test yaptım negatif malesef olsaydı çıkardı diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
B bukaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 17 2 24 Dün 20:14 Konu Sahibi bukaaa #22 sevvalpapatya .!.: Verdim tatlım 103 dü 206 olmuş tam 2 katı olmuş rahim duvarımda da kalınlaşma varmış bir hafta sonra tekrar gel dedi doktor Genişletmek için tıkla... Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sevvalpapatya .!.: Verdim tatlım 103 dü 206 olmuş tam 2 katı olmuş rahim duvarımda da kalınlaşma varmış bir hafta sonra tekrar gel dedi doktor Genişletmek için tıkla... Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sevvalpapatya Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 586 174 Dün 20:25 Konu Sahibi bukaaa #23 bukaaa .!.: Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnm inşallahh
bukaaa .!.: Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnm inşallahh
B bukaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 17 2 24 Dün 21:00 Konu Sahibi bukaaa #24 sevvalpapatya .!.: Aminnm inşallahh Genişletmek için tıkla... Benimki de baya baya silik çizgi adetim geçeli 4 gün oldu eğer olsaydı bu kadar silik olmazdı diye düşünüyorum baya hayalet gibi
sevvalpapatya .!.: Aminnm inşallahh Genişletmek için tıkla... Benimki de baya baya silik çizgi adetim geçeli 4 gün oldu eğer olsaydı bu kadar silik olmazdı diye düşünüyorum baya hayalet gibi
sevvalpapatya Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 586 174 Dün 21:56 Konu Sahibi bukaaa #25 bukaaa .!.: Benimki de baya baya silik çizgi adetim geçeli 4 gün oldu eğer olsaydı bu kadar silik olmazdı diye düşünüyorum baya hayalet gibi Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olabilir ama umudunu yitirme
bukaaa .!.: Benimki de baya baya silik çizgi adetim geçeli 4 gün oldu eğer olsaydı bu kadar silik olmazdı diye düşünüyorum baya hayalet gibi Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olabilir ama umudunu yitirme