- 11 Mayıs 2023
- 171
- 19
- 26
-
- Konu Sahibi rabiayavuz
Evet düzenlidirnormal de adetin düzenli midir ? eğer ilk defa oluyosa iki gün daha bekleyip test yap istersen için rahat eder
Bi test yapsana hemen bu nasıl bir sabırEvet düzenlidir
Ay valla bilmiyorum yaBi test yapsana hemen bu nasıl bir sabırbenim 9 gün varken test yapmaya başladım son 5 gün kaldı
ben olsam koşa koşa eczaneye giderdim.Kızlar merhaba benim adetim 3 gün gecikti yumurtlama döneminden 3 gün önce eşimle birlikte olduk birde adetten 8 gün önce şimdide adetim gecikti normalde hiç gecikmez adetim şuan akıntım var beyaz ve hafif kaşık ağrılarım oluyor sizce nedir bu
Vallla hamileyim.betam 3862 çıktıben olsam koşa koşa eczaneye giderdim.
Merhaba benimde bugün 3. Gecikmem var test yaptım negatif aynı belirtileri dibine kadar yaşadımKızlar merhaba benim adetim 3 gün gecikti yumurtlama döneminden 3 gün önce eşimle birlikte olduk birde adetten 8 gün önce şimdide adetim gecikti normalde hiç gecikmez adetim şuan akıntım var beyaz ve hafif kaşık ağrılarım oluyor sizce nedir bu
ay çoğul gebelikmi acabaVallla hamileyim.betam 3862 çıktı
Yemin ederim bende bunu düşünmedim değil bugün adetimin gecikmesinin 5 .ncı günü ve betada böyle çıktı ama ben bant kullandım bant çok etki etti hamilelikleMerhaba benimde bugün 3. Gecikmem var test yaptım negatif aynı belirtileri dibine kadar yaşadımsizede hayırlı olsun Rabbim devamını sağlıkla ilerletsin inşAllah
ay çoğul gebelikmi acaba3 günlük gecikmeye bu kadar yüksek çıkması normal mi birde ikiz oluyormuş
bant derken?Yemin ederim bende bunu düşünmedim değil bugün adetimin gecikmesinin 5 .ncı günü ve betada böyle çıktı ama ben bant kullandım bant çok etki etti hamilelikle
Ne bandı canım kızzz tüyo ver tüyoooYemin ederim bende bunu düşünmedim değil bugün adetimin gecikmesinin 5 .ncı günü ve betada böyle çıktı ama ben bant kullandım bant çok etki etti hamilelikle
Ben sağlık bantları satıyorum b 12 vitamini ve folik asit için ve 20 gün falan kullandım sonrasında çok şükür hamile kaldım hocam bile şaşırdı bu kadar etkili mi bu bant diye çünkü benim ilk kızımda bile 6 gün gecikim 50ydi betaNe bandı canım kızzz tüyo ver tüyooo
Sağlık banti kullanıyorumbant derken?
biraz bilgi verir misinizSağlık banti kullanıbi
Benim kan testinde b12 düşük çıkmıştıBen sağlık bantları satıyorum b 12 vitamini ve folik asit için ve 20 gün falan kullandım sonrasında çok şükür hamile kaldım hocam bile şaşırdı bu kadar etkili mi bu bant diye çünkü benim ilk kızımda bile 6 gün gecikim 50ydi beta
Bu eczanelerde satılmıyor ben network yapıyorum online ticaret yani bu ürünleri satıyorum ağrı bantları sağlık bantları eşler için falan ben kullandım faydasının gördüm tabiki atarım ama biraz fiyatı varBenim kan testinde b12 düşük çıkmıştınasıl bişey canım resmini atabilir misin yani eczanelerde falan var mı
Instagram hesbakma yazarsanız ordan size atabilrim @rabiayavuzofficialbiraz bilgi verir misiniz
Canım instagrama giremiyorum benInstagram hesbakma yazarsanız ordan size atabilrim @rabiayavuzofficial
çok sevindim, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimVallla hamileyim.betam 3862 çıktı
Numara vereyim miCanım instagrama giremiyorum ben