Adetim 3 gün gecikti????

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Merhaba adetim 3 gün gecikti arkadaşlar hala olmadım ilk defa boyle oluyor gerçi bi kez daha 2 gün gecikmiştim ama en azından damla damla gelmişti ve sokulemedigimi anlamıştım bu sabah kaset tipi gebelik testi yaptım sadece ışıkta bakıldığında t çizgisi görünüyor. Eşimde bakti evet var dedi. Gebelik olsaydi 3 gün geçmesine rağmen daha koyu gorunmezmiydi? Lütfen yardımcı olun..

Fotoğrafını atarmısın testin. Işığa kaldırıp bakınca yanlış sonuç verir :)

Canim gec döllenme olabilir ondan çıkmıyorda olabilir en net sonucu kan testi yaptirarak ogrenirsiniz.
Testte cizgi görmedim ben.

Kaç damla koydun idrar yayılmış sanki bilemedim istersen bi kaç gün daha bekle olmazsan kan ver canım bende göremedim ne yazıkki

Canim gec döllenme olabilir ondan çıkmıyorda olabilir en net sonucu kan testi yaptirarak ogrenirsiniz.
Testte cizgi görmedim ben.
2 gün daha olmazsam kan testi yaptıracağım inşallah. Göğüslerim aşırı hassas ve inanılmaz bel agrım olunca şüphelendim açıkçası. Napalim mevlam neylerse güzel eyler :) sagolun..

2 gün daha olmazsam kan testi yaptıracağım inşallah. Göğüslerim aşırı hassas ve inanılmaz bel agrım olunca şüphelendim açıkçası. Napalim mevlam neylerse güzel eyler :) sagolun..
Bende de inanılmaz bel kasık ve baş ağrısı var adete 6 gün var ama dayanamadım yaptım bugün benimki pek belli değil galiba negatif ama sizde ince bir çizgi gördüm ben.

Arkadaşlar bende bi ümit ki sormayın 1.5 senedir olmayınca napalim böyle umutlanıyoruz işte. . Bu gorselde 4 saat sonrası falan ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• 19-03-26-16-10-57-833_deco.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 1.631
Negatif gibi.. En iyisi kan testi. Sıfır şüphe..

bende gordum de benim gecikmenin 3 gunu silik ama pembeydi 5 dkda cikmisti birde gec dollenme olmasina ragmen ama herkesin yapasiii farkli

Canım çizgi yok gibi üzgünüm ama olsaydı belirirdi bende çok tecrübe ettim yani

Cizgi var ama 4 saat sonra çıkması negatif oluyor maalesef.
5 dk icinde cikan sonuclar baz alınıyor.
Aynı şeyi yaşayıp adet olmuştum vakti zamanında

Selam ne yaptın merak ettim. Sonucu öğrenebildinmi bende senle aynı durumdayım bugün üçüncü gün adetin gecikmesinde ama hala gelmedi ve de bel ağrım ve kasıklarımda batma gibi sancılar oluyor çok ikilemde kalıyorum artık bir an önce olsaydı ne olacaksa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…