Aslında çok dikkatli yaptım testi sadece 3 damla koydum ama sanırım dediginiz gibi napalim nasip :)Kaç damla koydun idrar yayılmış sanki bilemedimistersen bi kaç gün daha bekle olmazsan kan ver canım bende göremedim ne yazıkki
2 gün daha olmazsam kan testi yaptıracağım inşallah. Göğüslerim aşırı hassas ve inanılmaz bel agrım olunca şüphelendim açıkçası. Napalim mevlam neylerse güzel eyler :) sagolun..Canim gec döllenme olabilir ondan çıkmıyorda olabilir en net sonucu kan testi yaptirarak ogrenirsiniz.
Testte cizgi görmedim ben.
Aslında çok dikkatli yaptım sadece 3 damla damlattim:)Canım idrarı fazla mı damlattın acaba inşallah vardır
Benim adet olmam gereken 3. Günü erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim ama çizgi belliydi. Bir de yarın yap bakalım koyulaşır belki canımAslında çok dikkatli yaptım sadece 3 damla damlattim:)
Bende de inanılmaz bel kasık ve baş ağrısı var adete 6 gün var ama dayanamadım yaptım bugün benimki pek belli değil galiba negatif ama sizde ince bir çizgi gördüm ben.2 gün daha olmazsam kan testi yaptıracağım inşallah. Göğüslerim aşırı hassas ve inanılmaz bel agrım olunca şüphelendim açıkçası. Napalim mevlam neylerse güzel eyler :) sagolun..
Testin arkasından telefon flaşını tutarsanız daha net görünür bi arkadasım demişti banada :)Test bu :/
:) :)Çizgiyi göremedim diyenler bi de benim konuya baksınlar kör olma garantili
Selam ne yaptın merak ettim. Sonucu öğrenebildinmi bende senle aynı durumdayım bugün üçüncü gün adetin gecikmesinde ama hala gelmedi ve de bel ağrım ve kasıklarımda batma gibi sancılar oluyor çok ikilemde kalıyorum artık bir an önce olsaydı ne olacaksa diyorumMerhaba adetim 3 gün gecikti arkadaşlar hala olmadım ilk defa boyle oluyor gerçi bi kez daha 2 gün gecikmiştim ama en azından damla damla gelmişti ve sokulemedigimi anlamıştım bu sabah kaset tipi gebelik testi yaptım sadece ışıkta bakıldığında t çizgisi görünüyor. Eşimde bakti evet var dedi. Gebelik olsaydi 3 gün geçmesine rağmen daha koyu gorunmezmiydi? Lütfen yardımcı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?