Bence yapın gecikmiş sonuctaÖncellikle merhaba hanımlar ben 4 yıldır evliyim şimdiye kadar hiç hamilelik olmadı normalde adetim düzensizdir tedavi görüyorum 1 yıldır da günü gününe olurum normalde 6 Haziran'da olmam lazımdı ama olmadı 3 gündür gecikti hiçbir belirtide yok ne hamilelik nede adet olacak gibi bir ağrı normalde göğüslerim şişer ve çok acırdi ama şu an göğüslerim çok normal test yapmak istiyorum ama yine sonu hüsran olur diye düşünüyorum bekliyorum sizce yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklesemmi lütfen düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Evet ama işte hiçbir belirti olmayınca kendi kendime ümitsizliğe kapılıyorumBence yapın gecikmiş sonucta
Yarın sabah ilk işim gidip test almak olacak çünkü bugün dedim ki akşam olurum olmadım hiçte birşeyin yok şişkinlikten başka bakalım yarın sabah haber edecem size rabbim herkese nasip etsin çok istiyorum senin kimyasal gebelikten sonra oldumuBende hiç belirti olmadığı için test yapmıştım, ve pozitif çıkmıştıama kimyasalla sonuçlandı maalesef yine de bence sizinki pozitif sonuçta adetiniz de geçmiş bence bir test yapın sonuçlarınızı bizimle de paylaşın
Henüz gelen giden yok daha olmadı bende bekliyorum sabırsızlıklaYarın sabah ilk işim gidip test almak olacak çünkü bugün dedim ki akşam olurum olmadım hiçte birşeyin yok şişkinlikten başka bakalım yarın sabah haber edecem size rabbim herkese nasip etsin çok istiyorum senin kimyasal gebelikten sonra oldumu
Olur inşallah Allah'tan ümit kesilmez Rabb'im zamanini bilir bu ay B12 iğnesi ve vitamin hapı kullandım onunda faydası olurmu hamile kalmaya veya omu geciktiriyo acabaHenüz gelen giden yok daha olmadı bende bekliyorum sabırsızlıkla
Test yaptım negatif çıktı bu ayda ümidim kalmadı maalesefHenüz gelen giden yok daha olmadı bende bekliyorum sabırsızlıkla
Bnmde negatif ben zaten istemiyorum ama adette yok anlamadım gittiTest yaptım negatif çıktı bu ayda ümidim kalmadı maalesef
Test yaptım negatif çıktı bu ayda ümidim kalmadı maalesefHenüz gelen giden yok daha olmadı bende bekliyorum sabırsızlıkla
Bendede yok hala adet olmadım ama negatif ama ikisi içinde belirtim yok nasıl birşey anlamdmBnmde negatif ben zaten istemiyorum ama adette yok anlamadım gitti
Bendede yok hala adet olmadım ama negatif ikisi içinde belirtim yok nasıl birşey anlamdmBnmde negatif ben zaten istemiyorum ama adette yok anlamadım gitti
Son durum nedir?Bnmde negatif ben zaten istemiyorum ama adette yok anlamadım gitti
Son durum nedir?Test yaptım negatif çıktı bu ayda ümidim kalmadı maalesef
Bendede yok hala adet olmadım ama negatif ikisi içinde belirtim yok nasıl birşey anlamdm
2 gün önce doktora gittim muayenede birşey çıkmadı kan testi istedi ondada maalesef negatif estradiol E2 hormonum çok yüksek çıktı ilaç verdi 1 haftaya kadar adet olursun dedi ama olmadım hala o kadar zor bir süreç ki çok umutluydum açıkçasıSon durum nedir?
Hayırlısı olsun hakkınızda2 gün önce doktora gittim muayenede birşey çıkmadı kan testi istedi ondada maalesef negatif estradiol E2 hormonum çok yüksek çıktı ilaç verdi 1 haftaya kadar adet olursun dedi ama olmadım hala o kadar zor bir süreç ki çok umutluydum açıkçası
Ben iliskiden 40 ve 48 gun sonra 2 tane idrarda test yaptim negatif bu zamana kesin cikardi degil mi?2 gün önce doktora gittim muayenede birşey çıkmadı kan testi istedi ondada maalesef negatif estradiol E2 hormonum çok yüksek çıktı ilaç verdi 1 haftaya kadar adet olursun dedi ama olmadım hala o kadar zor bir süreç ki çok umutluydum açıkçası
Amin Beta 0.100 çıktı hamilelik yok ama acaba diyorum daha yuksekirmiHayırlısı olsun hakkınızda
Sanmama adet gecikmesi sonrasi yapilan testte negatif negatif olur bir sonraki ay umarım istediginiz gibi gecerAmin Beta 0.100 çıktı hamilelik yok ama acaba diyorum daha yuksekirmi
Yani geç döllenme olmadıysa büyük bir ihtimalle çıkardı adetin gecikti miBen iliskiden 40 ve 48 gun sonra 2 tane idrarda test yaptim negatif bu zamana kesin cikardi degil mi?