Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var kuzum hayırlı olsun bende de aynı sekilde çıkmıştı 3 gün gecikinceKızlar varmı sizce
Ayy inşallah vardır bugün eşimin doğum günü süpriz olur onadaVar kuzum hayırlı olsun bende de aynı sekilde çıkmıştı 3 gün gecikince![]()
Hadi inşallah bakalım kanda ver mutlaka ama netleşsinAyy inşallah vardır bugün eşimin doğum günü süpriz olur onada
İlk 5 dk da çıkmamıştır sen bıraktıktan sonra 10 veya 15. Dk da çıkmıştır hiç bilemezsin canımAkşam yaptım ilk beş dakikada çıkmadı bende yattım sabah bu şekildeydi
Bende dun aksam yaptm cikmadi sabah kalktim bu sekildeydi cnm ne kadar dogru bilmiyorum ama adetimede daha 5 gun warKızlar varmı sizce
Eşimden erken testlerden istedim bakalım bi daha deneyeyimHayalet çizgi bu test bozuk tekrar yeni bir test yapın
İnşallah ikimizdede vardır canım benim adet tarihimde geçti olsa daha net çıkması gerekirdi sanırım senin daha erkenmişBende dun aksam yaptm cikmadi sabah kalktim bu sekildeydi cnm ne kadar dogru bilmiyorum ama adetimede daha 5 gun war
Teşekkür ederim bir test daha yapıcamBen de şüphe etmiştim bir zamanlar test aldım aynı bu şekilde çıkmıştı kan verdim negatifti. İnşaAllah vardır siz de ama yine de 1 test daha yapın bu test bozuk çünkü
Deneyeceğim canım inşaAllah vardır çıkar kırmızı pembe çizgi geçerli incecik bile olsa pembe bile olsa olur ama böyle silik olunca olmuyorEşimden erken testlerden istedim bakalım bi daha deneyeyim
Yaptın mı test canımTeşekkür ederim bir test daha yapıcam
Yaptım canım negatif çıktıYaptın mı test canım
Cnm regl olmazsan 1hafta sonra falan tekrar yaptır geç döllenme falan olabilirYaptım canım negatif çıktı