• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı çok şiddetli geçiyor.

Cennetsultan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
33
85
18
29
Benim adetim 3 gün gecikti 4 günü acık pembemsi leke leke şeklinde kan geliyor kasık ağrısı ve göğüs ağrısı çok şiddetli geçiyor yaşayan var kı bu durumu. Ve biz çocuk düşünüyorduk 7 aydır ilk defa bu kadar kötü oldum. Yardımcı olun lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Test yapmalısın varsa çıkar zaten. Hayırlısı canım

Benim adetım 3gun gectıktı 4 gunu acık pembemsı leke leke seklımde kan gelıyor kasık agrısı ve gogus agrısı çok şiddetli gecıyor yaşayan var kı bu durumu. Ve bız cocuk dusunuyorduk 7 aydır ılk defa bu kadar kötu oldum. Yardımcı olun lutfen
İnşallah vardır ya kırmızı canlı bi renkse adettir diyorlar Rabbim hepimize nasip etsin benimde içim içimi yiyor test yaptım ve çok zor gözüken bir çizgi görüyorum resimde belli olmuyor sanki ama elime aldığımda görebiliyorum inşallah vardır atayım mı bak bişey desen sen de görüyor musun çiGi gözükse bile umudum pek yok benim testler yanlış oluyor diyorlar erken gebelik testleri

Eklentiler

• B2ED64ED-BFCE-4CCA-BCE0-C94837C39BAB.webp
    B2ED64ED-BFCE-4CCA-BCE0-C94837C39BAB.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 109
İnşallah vardır ya kırmızı canlı bi renkse adettir diyorlar Rabbim hepimize nasip etsin benimde içim içimi yiyor test yaptım ve çok zor gözüken bir çizgi görüyorum resimde belli olmuyor sanki ama elime aldığımda görebiliyorum inşallah vardır atayım mı bak bişey desen sen de görüyor musun çiGi gözükse bile umudum pek yok benim testler yanlış oluyor diyorlar erken gebelik testleri
Regl gününe kac gun var

Kuruma çizgisi gibi duyuyor ama yenile yarın eğer varsa bu çizgi daha net görünür canım

Kuruma çizgisi gibi duyuyor ama yenile yarın eğer varsa bu çizgi daha net görünür canım
İnşallah kuruma çizgisi değildir ya 😞 miyom var bende çok ve hızlı büyüyor çoğalıyor dr gebe kalmaya bak hemen dedi
Gebelik gibi görünüyor bana görede testi yaptıktan kac dk sonra silik cizgi cikti
işte ben o kadar kurmuşum kendimi tek çizgiye tek çizgi gördüm uzaktan bakmadım bile yamam dedim negatif dikkatli bakmadım sonra atacakken atmayım ya dedim durdum durdum öyle baktım bunu gördüm yani aslında zaman geçince geçersiz diyorlar ama

Hiç bu testlerden yapmadım ben erken gebelık testlerı bellı eder en ıyısı kan tahlılı yaptırmak inşAllah gebelıktır Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın

2
İnşallah kuruma çizgisi değildir ya 😞 miyom var bende çok ve hızlı büyüyor çoğalıyor dr gebe kalmaya bak hemen dedi

işte ben o kadar kurmuşum kendimi tek çizgiye tek çizgi gördüm uzaktan bakmadım bile yamam dedim negatif dikkatli bakmadım sonra atacakken atmayım ya dedim durdum durdum öyle baktım bunu gördüm yani aslında zaman geçince geçersiz diyorlar ama
2 gun sonra normal testlerden yap birde

Şuan hastaneyneye gidiyorum bakalım hayırlısı artık cok teşekkür ederim inşLalah vardır dıye bır umutle 🤲❤️
Merhaba sonuç nedir acaba öğrenebildiniz mi?
Benimde 3 gündür lekelenmem oluyor. Adet günümden 1 gün önce başladı. Çok fazla sancım var. Negatif görürüm diye test yapmaya korkuyorum.
Sizinkine benziyor.
Durum nedir acaba ne çıktı?

Benim adetim 3 gün gecikti 4 günü acık pembemsi leke leke şeklinde kan geliyor kasık ağrısı ve göğüs ağrısı çok şiddetli geçiyor yaşayan var kı bu durumu. Ve biz çocuk düşünüyorduk 7 aydır ilk defa bu kadar kötü oldum. Yardımcı olun lütfen
Keske bi doktora gitseydiniz bugün yada once evde idrar testi yapsaydiniz

Back
X