Nerede testinizBenim testimi de yorumlayabilir misiniz
Benim gecikmenin 5. Günü yarın sabah test yapacam inşallah pzotifi görürümPeki ne zaman test yapacaksınız bende 2. Günündeyim gecikmenin
Ay yapınca haber veriin, tüm belirtileriniz neler bu arada?Benim gecikmenin 5. Günü yarın sabah test yapacam inşallah pzotifi görürüm
Biliyorum o hissiinşallah ya çok istiyoruz eşimde bende her an adet olurum diye korkuyorum
Amin inşallahBiliyorum o hissiAllah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin saglikli hayirli evlatlar
Ya 30unda randevu aldım doktora evde idrar testi negatif çıktı bat günü, yarin yine yaparim ama bende pcos var daha oncede gec yumurtladim ve gecikmenin onuncu gununde beta hcg 33 tu ama kimyasal oldu. O yuzden 8. Gecikme gunu doktora gidicem kan vericem bebek yoksa bile adet icin guvenilir bir sokturucu verir. Aslinda belirtim de yok umudum da bir yanım heves etme diyor, regl duzenli ama pcos var duzenimi şaştı diyorumPeki ne zaman test yapacaksınız bende 2. Günündeyim gecikmenin
Sadece uyku hali arada bi adet sancısı var göğüslerim çok hassastı ama söndüAy yapınca haber veriin, tüm belirtileriniz neler bu arada?
Göğüse takılmayın, regl olurken göğüsler acır şişer ya daha çok regl belirtisi gibi geliyor göğüslerin ağrıması. Kasıkta bence asıl olay orada değişik ağrılardaSadece uyku hali arada bi adet sancısı var göğüslerim çok hassastı ama söndü
Nerede testiniz
Allah nasip etsin inşa....Ya 30unda randevu aldım doktora evde idrar testi negatif çıktı bat günü, yarin yine yaparim ama bende pcos var daha oncede gec yumurtladim ve gecikmenin onuncu gununde beta hcg 33 tu ama kimyasal oldu. O yuzden 8. Gecikme gunu doktora gidicem kan vericem bebek yoksa bile adet icin guvenilir bir sokturucu verir. Aslinda belirtim de yok umudum da bir yanım heves etme diyor, regl duzenli ama pcos var duzenimi şaştı diyorum
Ayy Rabbım hayırlısını versin aslında ikinci çocuk düşünmüyorum ilk cocugumda yaşadığım şeylerden ötürü şimdi de strese girdim acaba mi diyeOlabiliyor bazen adet gecikmesinin 8.günü testler kesin sonuç veriyormuş
Bu sabah yaptığım test negatif çıktı ama halen regl olmadımBir de haber verin yapınca meraktayım
Amin inşallah bekleyen herkese nasip olsun inşallahAyy Rabbım hayırlısını versin aslında ikinci çocuk düşünmüyorum ilk cocugumda yaşadığım şeylerden ötürü şimdi de strese girdim acaba mi diye
Ben yaptım ilk böyle çıktı az önce yaptım tekrar aynı marka test şimdi yok böyle gözüküyo ilki ve somrayı atıyorımAmin inşallah bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Sanki hafif belirginleştirmiş gibiBen yaptım ilk böyle çıktı az önce yaptım tekrar aynı marka test şimdi yok böyle gözüküyo ilki ve somrayı atıyorım
Yok silik olan peçete olan eski bir hafta önce ama şimdi negatif az önce baktım yine diğeri gibi çok silikSanki hafif belirginleştirmiş gibi
Yok silik olan peçete olan eski bir hafta önce ama şimdi negatif az önce baktım yine diğeri gibi çok silik
Aminn ilk kızımı 1 sene bekledim Rabbım isteyen herkese nasip etsinAmin inşallah bekleyen herkese nasip olsun inşallah