Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olabilirsiniz benimde böyleydi ilk belirtilerimAdetim 3 gün gecikti göğüslerim önce çok hassaslaştı şimdide sadece uçları Hassas dokununca ağrıyor normalde adetim hiç gecikmez ara ara adet sancısı oluyor hamile olabilir miyim 2 senedir bebek bekliyoruz negatifi görürüm diye test yapmak istemiyorum
Henüz adet olmadım ama göğüslerim söndü şişkinliği gitti adetim olacağım acabaHamile olabilirsiniz benimde böyleydi ilk belirtilerim
Adet olmadigin surece umut var canim bende gecikmede 3. Gundeyim inşallah guzel sonuclar alirizAdetim 3 gün gecikti göğüslerim önce çok hassaslaştı şimdide sadece uçları Hassas dokununca ağrıyor normalde adetim hiç gecikmez ara ara adet sancısı oluyor hamile olabilir miyim 2 senedir bebek bekliyoruz negatifi görürüm diye test yapmak istemiyorum
Test yaptınız mıAdet olmadigin surece umut var canim bende gecikmede 3. Gundeyim inşallah guzel sonuclar aliriz
Bat tarihinden iki gun once kanda bakti doktor antibiyotik yazmak icin negatifti, bende batta yaptim idrar negatifti. Ama benim pcos oldugu icin regl duzenli ama gec yumurtluyorum, daha once kimyasal gecirdim gecikmenin onuncu gununde yukselmisti. Gecikmeden 8. Gun sonraya denk gelecek sekilde doktora randevu aldim o zamana kadar kan vermicem yoksa bile dr regl icin ilac verir doktor diyeTest yaptınız mı
Benim testimi de yorumlayabilir misinizHamile olabilirsiniz benimde böyleydi ilk belirtilerim
En hayırlı şekilde olsun inşallahBat tarihinden iki gun once kanda bakti doktor antibiyotik yazmak icin negatifti, bende batta yaptim idrar negatifti. Ama benim pcos oldugu icin regl duzenli ama gec yumurtluyorum, daha once kimyasal gecirdim gecikmenin onuncu gununde yukselmisti. Gecikmeden 8. Gun sonraya denk gelecek sekilde doktora randevu aldim o zamana kadar kan vermicem yoksa bile dr regl icin ilac verir doktor diye
Benim testimi de yorumlayabilir misinizAdet olmadigin surece umut var canim bende gecikmede 3. Gundeyim inşallah guzel sonuclar aliriz
Etiketlermisiniz paylastiginizdaBenim testimi de yorumlayabilir misiniz
Merhaba benim de 4 yaşında bir kızım var bu ay 4 gün geciktim normalde bu kadar gecikmem adet sancısı gibi ama özellikle sağ kasığım da sancim var test yaptım negatif acaba geç döllenme olabilir mi?Hamile olabilirsiniz benimde böyleydi ilk belirtilerim
Merhaba kasığınızda batma var mı?Adetim 3 gün gecikti göğüslerim önce çok hassaslaştı şimdide sadece uçları Hassas dokununca ağrıyor normalde adetim hiç gecikmez ara ara adet sancısı oluyor hamile olabilir miyim 2 senedir bebek bekliyoruz negatifi görürüm diye test yapmak istemiyorum
Adet olmadigin surece umut var canim bende gecikmede 3. Gundeyim inşallah guzel sonuclar aliriz
Evet arada oluyorMerhaba kasığınızda batma var mı?
O zaman bence bir test yapın Gecikmeniz de varmış…Evet arada oluyor
Yarın sabah ilk idrarda yapacam inşallah pozitif görürürğm iki senedir bekliyorumO zaman bence bir test yapın Gecikmeniz de varmış…
Umarım görürsünüz hiç moral bozmayınYarın sabah ilk idrarda yapacam inşallah pozitif görürürğm iki senedir bekliyorum
Peki ne zaman test yapacaksınız bende 2. Günündeyim gecikmeninAdet olmadigin surece umut var canim bende gecikmede 3. Gundeyim inşallah guzel sonuclar aliriz
Olabiliyor bazen adet gecikmesinin 8.günü testler kesin sonuç veriyormuşMerhaba benim de 4 yaşında bir kızım var bu ay 4 gün geciktim normalde bu kadar gecikmem adet sancısı gibi ama özellikle sağ kasığım da sancim var test yaptım negatif acaba geç döllenme olabilir mi?