Nerede testinizBenim testimi de yorumlayabilir misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 3 gün gecikti hafif adet sancısı var hamilelik olabilir mi?
- Konu Sahibi Gamze339
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim gecikmenin 5. Günü yarın sabah test yapacam inşallah pzotifi görürümPeki ne zaman test yapacaksınız bende 2. Günündeyim gecikmenin
- 23 Aralık 2024
- 344
- 65
- 13
Ay yapınca haber veriin, tüm belirtileriniz neler bu arada?Benim gecikmenin 5. Günü yarın sabah test yapacam inşallah pzotifi görürüm
- 26 Eylül 2024
- 288
- 110
- 18
- 27
Biliyorum o hissi Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin saglikli hayirli evlatlarinşallah ya çok istiyoruz eşimde bende her an adet olurum diye korkuyorum
Amin inşallahBiliyorum o hissi Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin saglikli hayirli evlatlar
- 26 Eylül 2024
- 288
- 110
- 18
- 27
Ya 30unda randevu aldım doktora evde idrar testi negatif çıktı bat günü, yarin yine yaparim ama bende pcos var daha oncede gec yumurtladim ve gecikmenin onuncu gununde beta hcg 33 tu ama kimyasal oldu. O yuzden 8. Gecikme gunu doktora gidicem kan vericem bebek yoksa bile adet icin guvenilir bir sokturucu verir. Aslinda belirtim de yok umudum da bir yanım heves etme diyor, regl duzenli ama pcos var duzenimi şaştı diyorumPeki ne zaman test yapacaksınız bende 2. Günündeyim gecikmenin
Sadece uyku hali arada bi adet sancısı var göğüslerim çok hassastı ama söndüAy yapınca haber veriin, tüm belirtileriniz neler bu arada?
- 23 Aralık 2024
- 344
- 65
- 13
Göğüse takılmayın, regl olurken göğüsler acır şişer ya daha çok regl belirtisi gibi geliyor göğüslerin ağrıması. Kasıkta bence asıl olay orada değişik ağrılardaSadece uyku hali arada bi adet sancısı var göğüslerim çok hassastı ama söndü
- 26 Eylül 2024
- 288
- 110
- 18
- 27
Kizlar internette boyle diyor bir doktor sitesi:
Gebelik testleri ne zaman pozitifleşir?
Erken dönemde adetinizin yeterince gecikmesini beklemeden yaptığınız gebelik testi hamile olduğunuz halde negatif sonuç verebilir. Emin olabilmek için adetinizin en az 7 gününün gecikmesini beklemenizde fayda var. (Bu da yaklaşık olarak ilişkiden 20 gün sonrası bir dönem demektir
)
Gebelik testleri ne zaman pozitifleşir?
Erken dönemde adetinizin yeterince gecikmesini beklemeden yaptığınız gebelik testi hamile olduğunuz halde negatif sonuç verebilir. Emin olabilmek için adetinizin en az 7 gününün gecikmesini beklemenizde fayda var. (Bu da yaklaşık olarak ilişkiden 20 gün sonrası bir dönem demektir
)
Nerede testiniz
Eklentiler
- 24 Aralık 2024
- 9
- 2
- 1
- 24
Allah nasip etsin inşa....Ya 30unda randevu aldım doktora evde idrar testi negatif çıktı bat günü, yarin yine yaparim ama bende pcos var daha oncede gec yumurtladim ve gecikmenin onuncu gununde beta hcg 33 tu ama kimyasal oldu. O yuzden 8. Gecikme gunu doktora gidicem kan vericem bebek yoksa bile adet icin guvenilir bir sokturucu verir. Aslinda belirtim de yok umudum da bir yanım heves etme diyor, regl duzenli ama pcos var duzenimi şaştı diyorum
Ayy Rabbım hayırlısını versin aslında ikinci çocuk düşünmüyorum ilk cocugumda yaşadığım şeylerden ötürü şimdi de strese girdim acaba mi diyeOlabiliyor bazen adet gecikmesinin 8.günü testler kesin sonuç veriyormuş
Bu sabah yaptığım test negatif çıktı ama halen regl olmadımBir de haber verin yapınca meraktayım
Amin inşallah bekleyen herkese nasip olsun inşallahAyy Rabbım hayırlısını versin aslında ikinci çocuk düşünmüyorum ilk cocugumda yaşadığım şeylerden ötürü şimdi de strese girdim acaba mi diye
Ben yaptım ilk böyle çıktı az önce yaptım tekrar aynı marka test şimdi yok böyle gözüküyo ilki ve somrayı atıyorımAmin inşallah bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Eklentiler
- 23 Aralık 2024
- 344
- 65
- 13
Sanki hafif belirginleştirmiş gibiBen yaptım ilk böyle çıktı az önce yaptım tekrar aynı marka test şimdi yok böyle gözüküyo ilki ve somrayı atıyorım
Yok silik olan peçete olan eski bir hafta önce ama şimdi negatif az önce baktım yine diğeri gibi çok silikSanki hafif belirginleştirmiş gibi
Yok silik olan peçete olan eski bir hafta önce ama şimdi negatif az önce baktım yine diğeri gibi çok silik
Aminn ilk kızımı 1 sene bekledim Rabbım isteyen herkese nasip etsinAmin inşallah bekleyen herkese nasip olsun inşallah