Peki bir sorum olacak.Hamile kaldığınızda şüphelendiyinuz gün varmıydı? Yani mesala tahmin etdinizmi ki, şu günde kaldım galiba? Yani öyrenmek istediyim hani adet gecikti ya dolayısıyla fikrimcə yumurtlama günüde de fark olur.Sizin şüphelendiyiniz gün varsa adetden ne kadar zaman sora acaba?
Yumurtlama günü takibi yapmadım ama bendeki belirti şiddetli kasik ağrısı ve yumurta akı gibi cok yoğun bir akintim vardi kesin kaldm dedim o şekilde anladm baska belirdim olmadi
benim oyle oldu hatta senin gibi konu acmistim 2 ay adetim gecikti ondan sonraki ay tam gununde oldu ondan sonra daha olmadm ama ben sogan kuru yaptim onu arastir ve yap bence
Yumurtlama günü takibi yapmadım ama bendeki belirti şiddetli kasik ağrısı ve yumurta akı gibi cok yoğun bir akintim vardi kesin kaldm dedim o şekilde anladm baska belirdim olmadi
Merhaba canım benimde geçen ay 15 gün gecikti bu ay 3 gün gecikti geçen ay gebelik yoktu bu ay heyecanla inşallah gebelik vardır diye bekliyorum biraz daha test yapmak için kasıklarımda ağrı var olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor ama hiçbir leke vs. yok kaç gün daha beklesem acaba
Merhaba canım benimde geçen ay 15 gün gecikti bu ay 3 gün gecikti geçen ay gebelik yoktu bu ay heyecanla inşallah gebelik vardır diye bekliyorum biraz daha test yapmak için kasıklarımda ağrı var olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor ama hiçbir leke vs. yok kaç gün daha beklesem acaba
benim oyle oldu hatta senin gibi konu acmistim 2 ay adetim gecikti ondan sonraki ay tam gununde oldu ondan sonra daha olmadm ama ben sogan kuru yaptim onu arastir ve yap bence
Benim adetimde 3 ay gecikti daha dün oldu uzun aradan sonra ondan öncede oluyordu ama bu kadar gecikmeli değil bi kaç gün gecikme olabiliyordu. Yumurtalık kontrolu kan tahlili ve idrar testide yaptırdım herhangi bir problem çıkmamıştı. Ama korona yeni eve geçtim onun stresi ve ramazanlıkta oruçlukta yeme düzenin değişiyo filan o yüzden etkilediğini düşünüyorum. Hormon testi yaptırmadım ama