Adetim 25 gün gecikti

Ben genç kızlığımda böyle bir sorun yaşamıştım bir süre ilaç kullanmıştım sonra düzelmişti, şu andakinin nedenini bilmiyorum
Suan bn bekar olduğum için doğum kontrol hapı kullanmak istemedim umarım bnim de hemen gecer Allahım hepimize önce sağlık versin

Selam kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba medicalpark özele gidiyorum temmuz ayından beri hormon testi simir testi herşey normal adet düzensizliği var pko cok fazlaymış yass verdi birde yumurtalarım da büyüme yokmuş 2.adetimin 5.günü gelmemi istedi uyarıcı ilaç verelim dedi cok moralim bozuldu durumum bundan ibaret..

Canim bende ella kullandim 26 gun gecikti en sonunda test yaptim erken gebelik testi 20 tl verdim negatif cikti tarlusal aldim 2. Gunum adet sokturucu sende kullan bakalim cok stres yaptim

Canim bende ella kullandim 26 gun gecikti en sonunda test yaptim erken gebelik testi 20 tl verdim negatif cikti tarlusal aldim 2. Gunum adet sokturucu sende kullan bakalim cok stres yaptim

geçmiş olsun cnm ben kullandım adet sokturucu premoid verdi o aşamaları geçtim şimdi klomen vericek 2ay sonra gebe kalabilmem için tedavi olucam sende ihmal etme düzensizlik devam ettikce doktoruna görün ben cok ihmal ettim

60 gun adet olmadigimi bilirim canim doktora gittigimde yumurtaliklarimda kist doluymus kiloluydum bide . doktor kilo vericeksin dedi 6 kilo verdim ilaclarida ictim kistlerim gitti yani adet gecikmenin sebebi kist olabilr

60 gun adet olmadigimi bilirim canim doktora gittigimde yumurtaliklarimda kist doluymus kiloluydum bide . doktor kilo vericeksin dedi 6 kilo verdim ilaclarida ictim kistlerim gitti yani adet gecikmenin sebebi kist olabilr
Evet bnmde varmış tedaviye başladım kilo problemi yok bende 52 kiloyum kistler tamamen gitmez eriticez bunlarla yaşamayı öğrenmelisin dedi

Evet bnmde varmış tedaviye başladım kilo problemi yok bende 52 kiloyum kistler tamamen gitmez eriticez bunlarla yaşamayı öğrenmelisin dedi
Yok oyle birsey ya ne demek gitmez benim gitti bence doktorun moral verecegine moral bozuyor . bende suan hic yok demekki gidebiliyor yani

Hamilelige engel olmasinda gerisi onemli degil canim
Engel değilmiş yumurtalarım yumurtlamiyormus küçükmüş uyarıcı ilac tedavisine baslicaz önce yazz doğum kontrol hapi kullanicakmisim oyle bakalım oda olursa tabi beklicem zaman ne gostericek:)

Engel değilmiş yumurtalarım yumurtlamiyormus küçükmüş uyarıcı ilac tedavisine baslicaz önce yazz doğum kontrol hapi kullanicakmisim oyle bakalım oda olursa tabi beklicem zaman ne gostericek:)
Hayirlisi olsun insallah canim . tez zamanda hamile kalirsin insallah

Eveet bugün klomen ilacı kullanmaya başladım 5gun sabah aksam 1tane atıyorum. Sonrasında yumurtalara bakılacak buyuyormu diye hadi bakalim:)

Eveet bugün klomen ilacı kullanmaya başladım 5gun sabah aksam 1tane atıyorum. Sonrasında yumurtalara bakılacak buyuyormu diye hadi bakalim:)
Hadi bakalim hayirli ugurlu olsun canm :) Rabbim tez zamanda yuzunuzu guldursun insallah

bugün kontrolum vardı 1yumurtamın buyumeye basladıgını soyledı doktor pazartesi tekrar bakıcaz daha buyuyen olur dedı insallah güzel haberler alırımm

Hayırlı olsun canım tebrik ederimm

1Tane yumurtam 21ml büyümüş catlatma iğnesi ile çatladı 3gün ilişki oldu ve beklemede5yim bakalım hamile kalabilcekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…