- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Geçmiş olsun aynen öyle sağlık olmayınca moralde olmuyor rabbim gönlümüze göre versin..
Bol bol su için acil şifalar..
Amin aynen öyle Allah razı olsun bacım evet içicem mecbur içim dışım su oldu zaten
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun aynen öyle sağlık olmayınca moralde olmuyor rabbim gönlümüze göre versin..
Bol bol su için acil şifalar..
Ben 37. Günde adet oldum kızlar dünAmin aynen öyle Allah razı olsun bacım evet içicem mecbur içim dışım su oldu zatenALLAH sanada şifa versin inşallah gönlüne göre verir
Ben 37. Günde adet oldum kızlar dün
Moralini bozma Can'ım ben gecen ay da 35. Günde oldum. Sanırım mevsimsel bir de ben ne zaman stres yapsam daha da ileri gidiyor tarih. Rahat olmak şartİyi gözün aydın.. benim 40 gün geçti hala olmadım tık yok![]()
Moralini bozma Can'ım ben gecen ay da 35. Günde oldum. Sanırım mevsimsel bir de ben ne zaman stres yapsam daha da ileri gidiyor tarih. Rahat olmak şart
A öyle mi çok geçmiş olsun doktora gittim miALLAH razı olsun bacım evet stres etkiliyor ama ben idrar yolu enfeksiyonu kapmışım o engel oldu sanırım...bekliyorum mecbur![]()
A öyle mi çok geçmiş olsun doktora gittim mi
Selam Nasıl oldunuz adet var mıİyi gözün aydın.. benim 40 gün geçti hala olmadım tık yok![]()
Selam Nasıl oldunuz adet var mı
Çok geçmiş olsun sevgilerAleyküm selam bacım çok şükür 47 gün sonra oldum bitti ay neler kullandım ya antibiyotikde yan etki yaptı ilaçlar daha beter ediyor insanı en faydalısı doğal yollar...
Merhaba yeniden doktora gittiniz miAntalya perge bulv. Atatürk devlet hastanesindeki mustafa behram dr ndan randevu aldim bugün gittim lafı ağzıma tıkadı benden once 1hasta ben varken 1hasta aldi odada 3hastaydik cok aceleci davrandı hiç ilgilenmedi sırf bakmış olmak içindi bıkmış bi hali vardı aklınızda olsun kizlar o doktordan randevu almayın haftaya baska bi doktora gidicem
Hayır canım adet oldum gidemedim. Simdide işe başladım en yakın zamanda gidicemMerhaba yeniden doktora gittiniz mi
Geçmiş olsun canım evlilikten sonra belki duzelebilir aynı devam ederse kontrole git tekrar ihmal etme simdiden olumsuz düşünüp kafana takma inanç önemli hakkımızda hayırlısı olur insallahMerhaba arkadaşlar bnim de 12 gün gecikti yaa doktor hormon bozukluğu var deyip Drosetil doğum kontrol hapı verdi 5 ay felan kullan dedi 1 ay kullanıp bıraktım olumsuz etkilerinden korktum bilmiyorum adetim çok düzensiz 24 yaşıma girdim evlenicem 2 ay sonra.. simdiden çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum
Kaç gün gecikmeyle oldun Can'ım çok geçmiş olsun hayırlı ramazanlarHayır canım adet oldum gidemedim. Simdide işe başladım en yakın zamanda gidicem
Herkese hayırlı ramazanlar..
Bu mübarek günlerin hürmetine rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı olarak nasip eylesin![]()
Allah razı olsun canım benim inşallah hakkimizda hayırlısı olsunGeçmiş olsun canım evlilikten sonra belki duzelebilir aynı devam ederse kontrole git tekrar ihmal etme simdiden olumsuz düşünüp kafana takma inanç önemli hakkımızda hayırlısı olur insallah
siZin durumunuz Nasıl bir hormon bozukluğuymuş acaba ne dedi doktorunuzAllah razı olsun canım benim inşallah hakkimizda hayırlısı olsun
Hiç birşey demedi hormon bozukluğu var şu hapı 5 ay kullan dedi gönderdi soru bile sordurmadi bnde bilmiyorum ewlendikten sonra düzensizlik devam ederse tekrar başka bi doktora gidicem sizdedemi hormon bozukluğu varS
siZin durumunuz Nasıl bir hormon bozukluğuymuş acaba ne dedi doktorunuz
Ben genç kızlığımda böyle bir sorun yaşamıştım bir süre ilaç kullanmıştım sonra düzelmişti, şu andakinin nedenini bilmiyorumHiç birşey demedi hormon bozukluğu var şu hapı 5 ay kullan dedi gönderdi soru bile sordurmadi bnde bilmiyorum ewlendikten sonra düzensizlik devam ederse tekrar başka bi doktora gidicem sizdedemi hormon bozukluğu var