Adetim 25 gün gecikti

Geçmiş olsun aynen öyle sağlık olmayınca moralde olmuyor rabbim gönlümüze göre versin..
Bol bol su için acil şifalar..

Amin aynen öyle Allah razı olsun bacım evet içicem mecbur içim dışım su oldu zaten ALLAH sanada şifa versin inşallah gönlüne göre verir

Moralini bozma Can'ım ben gecen ay da 35. Günde oldum. Sanırım mevsimsel bir de ben ne zaman stres yapsam daha da ileri gidiyor tarih. Rahat olmak şart

ALLAH razı olsun bacım evet stres etkiliyor ama ben idrar yolu enfeksiyonu kapmışım o engel oldu sanırım...bekliyorum mecbur

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum fakat 2 gün önce çok az kahverengi akıntım geldi,en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,nisan ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,

Merhaba yeniden doktora gittiniz mi

Merhaba arkadaşlar bnim de 12 gün gecikti yaa doktor hormon bozukluğu var deyip Drosetil doğum kontrol hapı verdi 5 ay felan kullan dedi 1 ay kullanıp bıraktım olumsuz etkilerinden korktum bilmiyorum adetim çok düzensiz 24 yaşıma girdim evlenicem 2 ay sonra.. simdiden çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım evlilikten sonra belki duzelebilir aynı devam ederse kontrole git tekrar ihmal etme simdiden olumsuz düşünüp kafana takma inanç önemli hakkımızda hayırlısı olur insallah

Kaç gün gecikmeyle oldun Can'ım çok geçmiş olsun hayırlı ramazanlar

Geçmiş olsun canım evlilikten sonra belki duzelebilir aynı devam ederse kontrole git tekrar ihmal etme simdiden olumsuz düşünüp kafana takma inanç önemli hakkımızda hayırlısı olur insallah
Allah razı olsun canım benim inşallah hakkimizda hayırlısı olsun

S

siZin durumunuz Nasıl bir hormon bozukluğuymuş acaba ne dedi doktorunuz
Hiç birşey demedi hormon bozukluğu var şu hapı 5 ay kullan dedi gönderdi soru bile sordurmadi bnde bilmiyorum ewlendikten sonra düzensizlik devam ederse tekrar başka bi doktora gidicem sizdedemi hormon bozukluğu var

Hiç birşey demedi hormon bozukluğu var şu hapı 5 ay kullan dedi gönderdi soru bile sordurmadi bnde bilmiyorum ewlendikten sonra düzensizlik devam ederse tekrar başka bi doktora gidicem sizdedemi hormon bozukluğu var
Ben genç kızlığımda böyle bir sorun yaşamıştım bir süre ilaç kullanmıştım sonra düzelmişti, şu andakinin nedenini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…