Kan testi yaptırmadan belli olmaz testini yaptırıp sonucun la doktora görün adet sokturucu ilaç verebilirMerhabalar bugün 25.ci gün dün test yaptım negatif çıktı. Kafamda deli sorular:) bundan 2yıl önce overkist old söylemişti dr 3ay doğum kontrol hapı kullanmami sonrada kontrole gelmemi söyledi kontrole gitmedim acaba onunla ilgilimi gecikmemi yasiyorum?
Birde adet görmem gereken hafta faranjit oldum 1bucuk hafta sürdü ilac kullandım yoksa ondan mı gecikme oldu bilemiyorum hamile degilimdir demi:)
Kan testi yaptırmadan belli olmaz testini yaptırıp sonucun la doktora görün adet sokturucu ilaç verebilir
Polikistik over olabilir . .
Doktorunuza danışın. .
Usenme en azından sağlık ocağında testini yaptir gebelik varsa vitamin folic asit verebilir ihmal etme1hafta daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum doktora doktora gitmek benim için ölüm çok üşendiğim bir durum
Benimde 10 gün gecikti hala olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Taşınıcam bu hafta heralde onun stresinden gecikti diye düşünüyorumBugün 32.gün ne gelen var ne giden yine test yaptım negatif çıktısalı gününe randevu aldım doktora gideceğim
Benimde 10 gün gecikti hala olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Taşınıcam bu hafta heralde onun stresinden gecikti diye düşünüyorum
Amin saolun ben 2 gün önce oldum. Siz ne durumdasınız?kolay gelsinn taşınmak büyük stres gercektende..
hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin..
Benim de Bu Ay 6 gün gecikti hala başlamadı adetim. Sizin 15. Gün gecikmeden sonra mı olduAmin saolun ben 2 gün önce oldum. Siz ne durumdasınız?
Amin saolun ben 2 gün önce oldum. Siz ne durumdasınız?
Geçmiş olsun şimdiden, doktordan sonra sonucu paylaşırsanız çok Mutlu olurumBen aynı gecikmedeyim bugün Dr randevum var
Geçmiş olsun şimdiden, doktordan sonra sonucu paylaşırsanız çok Mutlu olurumben de merak ettim sevgiler
Ay inanmıyorum Nasıl bir saygısızlık çok sinir bozucu gecmiş olsun, bişey demedi mi pekiAntalya perge bulv. Atatürk devlet hastanesindeki mustafa behram dr ndan randevu aldim bugün gittim lafı ağzıma tıkadı benden once 1hasta ben varken 1hasta aldi odada 3hastaydik cok aceleci davrandı hiç ilgilenmedi sırf bakmış olmak içindi bıkmış bi hali vardı aklınızda olsun kizlar o doktordan randevu almayın haftaya baska bi doktora gidicem
aaaaa şokIşık hızında bir muayene oldu ultrasonla baktı kan testi yaptır dedi okadar
Hayır ne önceki test sonuclarima baktı ne adet cizelgeme en son nezaman gördüm? Kac gunde oluyorum falan hic bisey sormadi ben daha once özele gitmistim a dan z ye sordu anlatti dinledi devlet olunca böyle oluyo demekki..Ay inanmıyorum Nasıl bir saygısızlık çok sinir bozucu gecmiş olsun, bişey demedi mi peki
Geçmiş olsun aynen öyle sağlık olmayınca moralde olmuyor rabbim gönlümüze göre versin..Benimde 9 gün gecikti günlerdir karnımda bitmek bilmeyen bi şişlik baskı ve kasıklarıma vuran sancılar akıntım var...dün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu kapmışımbu yüzdenmi gecikti bilmiyorum ama yakında görünen adet kanamamda yokmuş herşeyin başı sağlık bebeğide düşünmüyorum şimdi hayırlısıyla atlatsam şu illeti
Sizede ALLAH şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?