Adetim 25 gün gecikti

Sassy001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
125
97
98
Merhabalar bugün 25.ci gün dün test yaptım negatif çıktı.bundan 2yıl önce polikistikover oldugumu söylemişti dr 3ay doğum kontrol hapı kullanmami sonrada kontrole gelmemi söyledi kontrole gitmedim acaba onunla ilgilimi gecikmemi yasiyorum?
Birde adet görmem gereken hafta faranjit oldum 1bucuk hafta sürdü ilac kullandım yoksa ondan mı gecikme oldu bilemiyorum

Son düzenleme:
Merhabalar bugün 25.ci gün dün test yaptım negatif çıktı. Kafamda deli sorular:) bundan 2yıl önce overkist old söylemişti dr 3ay doğum kontrol hapı kullanmami sonrada kontrole gelmemi söyledi kontrole gitmedim acaba onunla ilgilimi gecikmemi yasiyorum?
Birde adet görmem gereken hafta faranjit oldum 1bucuk hafta sürdü ilac kullandım yoksa ondan mı gecikme oldu bilemiyorum hamile degilimdir demi:)
Kan testi yaptırmadan belli olmaz testini yaptırıp sonucun la doktora görün adet sokturucu ilaç verebilir

Polikistik over olabilir . .
Doktorunuza danışın. .

Bugün 32.gün ne gelen var ne giden yine test yaptım negatif çıktı:( salı gününe randevu aldım doktora gideceğim

Bugün 32.gün ne gelen var ne giden yine test yaptım negatif çıktı:KK43: salı gününe randevu aldım doktora gideceğim
Benimde 10 gün gecikti hala olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Taşınıcam bu hafta heralde onun stresinden gecikti diye düşünüyorum :(

Antalya perge bulv. Atatürk devlet hastanesindeki mustafa behram dr ndan randevu aldim bugün gittim lafı ağzıma tıkadı benden once 1hasta ben varken 1hasta aldi odada 3hastaydik cok aceleci davrandı hiç ilgilenmedi sırf bakmış olmak içindi bıkmış bi hali vardı aklınızda olsun kizlar o doktordan randevu almayın haftaya baska bi doktora gidicem

Antalya perge bulv. Atatürk devlet hastanesindeki mustafa behram dr ndan randevu aldim bugün gittim lafı ağzıma tıkadı benden once 1hasta ben varken 1hasta aldi odada 3hastaydik cok aceleci davrandı hiç ilgilenmedi sırf bakmış olmak içindi bıkmış bi hali vardı aklınızda olsun kizlar o doktordan randevu almayın haftaya baska bi doktora gidicem
Ay inanmıyorum Nasıl bir saygısızlık çok sinir bozucu gecmiş olsun, bişey demedi mi peki

Ay inanmıyorum Nasıl bir saygısızlık çok sinir bozucu gecmiş olsun, bişey demedi mi peki
Hayır ne önceki test sonuclarima baktı ne adet cizelgeme en son nezaman gördüm? Kac gunde oluyorum falan hic bisey sormadi ben daha once özele gitmistim a dan z ye sordu anlatti dinledi devlet olunca böyle oluyo demekki..
Herkesin derdi para olmuş :KK64:

Benimde 9 gün gecikti günlerdir karnımda bitmek bilmeyen bi şişlik baskı ve kasıklarıma vuran sancılar akıntım var...dün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu kapmışım :KK43: bu yüzdenmi gecikti bilmiyorum ama yakında görünen adet kanamamda yokmuş:KK43: herşeyin başı sağlık bebeğide düşünmüyorum şimdi hayırlısıyla atlatsam şu illeti
Sizede ALLAH şifalar versin

Benimde 9 gün gecikti günlerdir karnımda bitmek bilmeyen bi şişlik baskı ve kasıklarıma vuran sancılar akıntım var...dün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu kapmışım :KK43: bu yüzdenmi gecikti bilmiyorum ama yakında görünen adet kanamamda yokmuş:KK43: herşeyin başı sağlık bebeğide düşünmüyorum şimdi hayırlısıyla atlatsam şu illeti
Sizede ALLAH şifalar versin
Geçmiş olsun aynen öyle sağlık olmayınca moralde olmuyor rabbim gönlümüze göre versin..
Bol bol su için acil şifalar..

Back