• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 24 gün gecikti!!!!!!

xesraxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
222
En iyi cevaplar
1
68
28
27
Merhaba ben 24 gündür adet olamıyorum 12 günlük adet gecikmesindeyken kan testi yaptım ve negatif çıkmıştı bende bu yüzden tekrar bir test yapmadım fakat 24 gün oldu hâlâ devam ediyor adet olamıyorum sizce hamile olabilir miyim? Tekrar test yaptırmalı mıyım? Lütfen çok acil cevap verin!!!

Merhaba ben 24 gündür adet olamıyorum 12 günlük adet gecikmesindeyken kan testi yaptım ve negatif çıkmıştı bende bu yüzden tekrar bir test yapmadım fakat 24 gün oldu hâlâ devam ediyor adet olamıyorum sizce hamile olabilir miyim? Tekrar test yaptırmalı mıyım? Lütfen çok acil cevap verin!!!
Mide bulantısı baş dönmesi kasıklarımda ağrı oluyor ve beyaz akıntım var

Sağlık ocağına gidip kan verin. İnşallah hamilesinizdir. Çıkmazsa da kadın doğuma gidin. 24 gün boyunca nasıl sabrettiniz 🧿
Test yaptığımda negatif çıkmıştı o yüzden çok üzülmüştüm bir daha yapmaya da çok korktum yine negatifi görmek istemedim açıkçası dediğiniz gibi sağlık ocağına gidip kan testi vereyim.İnsallah güzel haberlerle gelirim dua edin lütfen🤲🤲

Test yaptığımda negatif çıkmıştı o yüzden çok üzülmüştüm bir daha yapmaya da çok korktum yine negatifi görmek istemedim açıkçası dediğiniz gibi sağlık ocağına gidip kan testi vereyim.İnsallah güzel haberlerle gelirim dua edin lütfen🤲🤲
Tabiki dua ederim. Allah en kısa, en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah 🤲🏻 sabah olunca muhakkak test verin. Cuma verirsiniz sonuç taa pazartesi çıkar. O yüzden bugün verin bence. Sonucu da paylaşın burada. Merak ederiz sizi. Güzel haberlerle gelin inşallah 🙏🏻

Sağlık ocağına gidip kan verin. İnşallah hamilesinizdir. Çıkmazsa da kadın doğuma gidin. 24 gün boyunca nasıl sabrett

Tabiki dua ederim. Allah en kısa, en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah 🤲🏻 sabah olunca muhakkak test verin. Cuma verirsiniz sonuç taa pazartesi çıkar. O yüzden bugün verin bence. Sonucu da paylaşın burada. Merak ederiz sizi. Güzel haberlerle gelin inşallah 🙏🏻
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 sabah gidip test veririm çünkü daha fazla bekleyemeyeceğim çok merak ediyorum sonucu inşallah pozitif çıkar sonucu öğrenir öğrenmez sizinle paylaşırım bu arada çok teşekkür ederim 😊

Adet döngünüz düzenli ise 24 gün çok fazla iyi beklemişsiniz negatif çıksa bile bı doktora görünün

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 sabah gidip test veririm çünkü daha fazla bekleyemeyeceğim çok merak ediyorum sonucu inşallah pozitif çıkar sonucu öğrenir öğrenmez sizinle paylaşırım bu arada çok teşekkür ederim 😊
Amin inşallah 🙏🏻 En güzel zamanda Allah nasip etsin inşallah 🤲🏻

Adet döngünüz düzenli ise 24 gün çok fazla iyi beklemişsiniz negatif çıksa bile bı doktora görünün
Geçen ay 1 hafta geçmişti yani en fazla 1 hafta geç oluyordum ama bu ay gerçekten çok uzadı ve mide bulantısı çok rahatsız etmeye başladı beni evet çok bekledim 12. Günde sadece kan testi yaptırdım ama negatifti o yüzden bir daha yapmaya cesaret edemedim bir türlü ve açıkçası kadın doğum doktoru doktoru bulamıyorum sadece 1 yerde var ve oranın randevulari hep dolu bakalım sağlık ocağından test yaptıracağım yarın inşallah güzel sonuçlar alırım 🤲🤲

Merhaba bugün kan testi yaptırdım fakat negatif çıktı ve doktor doğum kontrol hapı verdi bunu kullanın adet olunca gelin dedi yumurtalıklara bakacakmış

Back
X