Gebeliğe Hazırlık Adetim 21 gün gecikti test neqativ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angel12334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
91
23
3
23
Merhaba. 1 yıldir evliyim ve cocuk istoyoruz adetim 21 gundur gecikti. benim adet duzensizdir tedavi aliyorum. En son 10 gun geciktiginde test yapmisdim neqativ cikmisdi yarin yine yapicam ama neqativden korkuyorum🥹 benim gibi olanlar varmi ? Sonradan hamile oldugunu oyrenenler lutfen yardim edin 🥺

Merhaba. 1 yıldir evliyim ve cocuk istoyoruz adetim 21 gundur gecikti. Adet gunumde 3 gun suren kahve renk akintim oldu benim adet duzensizdir tedavi aliyorum. En son 10 gun geciktiginde test yapmisdim neqativ cikmisdi yarin yine yapicam ama neqativden korkuyorum🥹 benim gibi olanlar varmi ? Sonradan hamile oldugunu oyrenenler lutfen yardim edin 🥺

Merhaba. 1 yıldir evliyim ve cocuk istoyoruz adetim 21 gundur gecikti. benim adet duzensizdir tedavi aliyorum. En son 10 gun geciktiginde test yapmisdim neqativ cikmisdi yarin yine yapicam ama neqativden korkuyorum🥹 benim gibi olanlar varmi ? Sonradan hamile oldugunu oyrenenler lutfen yardim edin 🥺
Benimde 22 gün gecikti iki gunde bir test yapiyorum ama negatif. Pcos var bende adetim zaten her zaman duzensiz ilac vs kullanmadan coook zor geliyor. Yumurta takibi ivin derece kullaniyorum o da henuz pik yapmadi. Bakalım bekliyoruz hala…

Back
X