• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim 21 gün gecikti test neqativ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angel12334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
61
16
3
22
Merhaba. 1 yıldir evliyim ve cocuk istoyoruz adetim 21 gundur gecikti. benim adet duzensizdir tedavi aliyorum. En son 10 gun geciktiginde test yapmisdim neqativ cikmisdi yarin yine yapicam ama neqativden korkuyorum🥹 benim gibi olanlar varmi ? Sonradan hamile oldugunu oyrenenler lutfen yardim edin 🥺

Merhaba. 1 yıldir evliyim ve cocuk istoyoruz adetim 21 gundur gecikti. Adet gunumde 3 gun suren kahve renk akintim oldu benim adet duzensizdir tedavi aliyorum. En son 10 gun geciktiginde test yapmisdim neqativ cikmisdi yarin yine yapicam ama neqativden korkuyorum🥹 benim gibi olanlar varmi ? Sonradan hamile oldugunu oyrenenler lutfen yardim edin 🥺

Merhaba. 1 yıldir evliyim ve cocuk istoyoruz adetim 21 gundur gecikti. benim adet duzensizdir tedavi aliyorum. En son 10 gun geciktiginde test yapmisdim neqativ cikmisdi yarin yine yapicam ama neqativden korkuyorum🥹 benim gibi olanlar varmi ? Sonradan hamile oldugunu oyrenenler lutfen yardim edin 🥺
Benimde 22 gün gecikti iki gunde bir test yapiyorum ama negatif. Pcos var bende adetim zaten her zaman duzensiz ilac vs kullanmadan coook zor geliyor. Yumurta takibi ivin derece kullaniyorum o da henuz pik yapmadi. Bakalım bekliyoruz hala…

Back