Adetim 20 gün geçti ama idrar testi negatif :(((

ELALI

biriciğim, canım kızım...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
7.031
19
Merhaba arkadaşlar...
Benim adetlerim çok düzensizdir 40-45 günde olurum genelde...
Çok nadirde olsa 2 ayda olduğumda olmuştu:çok üzgünüm:
adetim şuan 20 gün geçti 2 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı, bir kez daha yıkıldım önceleri olduğu gibi...
adet belirtim hiç yok, göğüslerim şişerdi yok, lekelenmem olurdu yok? 1 hafta 10 gün önce bel ve karın ağrım olmuştu ama şimdi oda yok...
diceksinizki kanda baktır, bi kez daha yıkılıp daha çok üzülmek istemiyorum açıkcası bekliyim diyorum...
İdrarda negatif testi görüp sonradan hamile olan varmı aranızda?
Şimdiden teşekkür ederima.s.

canım inşallah hamilesindir.idrarda negatifi görüp kan testinde hamile olduğunu öğrenen çok kişiyi okudum burda
üzme kendini Allah hayırlısını versin hakkımızda

Daha önce adet düzensizliğin yoksa muhtemelen pozitif olması lazım bence kandan baktırmanda yarar var

canım inşallah hamilesindir.idrarda negatifi görüp kan testinde hamile olduğunu öğrenen çok kişiyi okudum burda
üzme kendini Allah hayırlısını versin hakkımızda

Sağol else,
Allah hepimizin hakkında hayırlısnı versin...
İnşallah test yanılmıştır....

Daha önce adet düzensizliğin yoksa muhtemelen pozitif olması lazım bence kandan baktırmanda yarar var

Cnm yukardada belirttiğim gibi düzensizliğim var malesef :KK43:(

canım 20 gün gecikmede idrarda çıkar.ama yinede kan testi yaptırmakta yarar var.işallah hamilesindir allah tüm isteyenlere nasip etsin..

Amin, teşekkürler yabangülüm...

Arkadaşlar benim durumum gibi idrar testinde nagatifi görüp sonradan pozitif olan yok sanırım aranızda...

Amin, teşekkürler yabangülüm...

Arkadaşlar benim durumum gibi idrar testinde nagatifi görüp sonradan pozitif olan yok sanırım aranızda...

inşallah ben olurum canım.yarın gidip kan testi yaptırcam,idrar testim negatif çıkmıştı

inşallah ben olurum canım.yarın gidip kan testi yaptırcam,idrar testim negatif çıkmıştı

inşallah olursun cnm, bende arkandan gelsem ne güzel olurkaydirigubbakcemile3
senin adetin ne kadar geçti?

inşallah olursun cnm, bende arkandan gelsem ne güzel olurkaydirigubbakcemile3
senin adetin ne kadar geçti?

benim bu ay karışık biraz canım ya 6 gün geçti test yaptım negatifti sonra 2 gün adet oldum.ama hala kasık ağrılarım var o yüzden yarın gitçem

benim bu ay karışık biraz canım ya 6 gün geçti test yaptım negatifti sonra 2 gün adet oldum.ama hala kasık ağrılarım var o yüzden yarın gitçem

hadi bakalım iyi haberlerle gelirsin inşallahda bana umut olursun...
sonuçlarını bende merak ediyorum...

canım bence hiç bekletmeden kan testi yaptır bende 32 gün geciktim ve idrar testi negatif çıktı dünde artık kan testi yaptıracaktık kapıdan çıktık adet oldum hiç bekleme yapki heyecanın çok olmasın ben sükutu hayale uğradım inşallah hamilesindir

canım bence hiç bekletmeden kan testi yaptır bende 32 gün geciktim ve idrar testi negatif çıktı dünde artık kan testi yaptıracaktık kapıdan çıktık adet oldum hiç bekleme yapki heyecanın çok olmasın ben sükutu hayale uğradım inşallah hamilesindir

Sağol cnm inşallah dediğin gibi olur ama ümidim yok:çok üzgünüm:
senin sürekli gecikmelimi olur adetin? 32 gün geçmesi uzun bi süre...
heyecanım kalmadı malesef cnm testten sonra o yüzden beklicem biraz daha...

bence kan testinden önce bir doktora git
bende adet düzensizliğimden ötürü doktora gittim hem kistlerim hemde süt hormonum yüksek çıktı ve bu ay yumurtlaymadım ümidini kırmak istemem ama böyle beklemek çok zor bence doktoruna görün gerekirse kan testi yaptırıyor zaten

bende adet düzensizliğimden ötürü doktora gittim hem kistlerim hemde süt hormonum yüksek çıktı ve bu ay yumurtlaymadım ümidini kırmak istemem ama böyle beklemek çok zor bence doktoruna görün gerekirse kan testi yaptırıyor zaten

pembeinci mrb adet düzensizliğinden başka belirtin var mıydı?

yok canım ya gitmedim bugün.bende seni merak ettim kader arkadaşıyız:)

kader arkadaşıyız cnm, inşallah sonunda ikimizde mutlu oluruz...

Cnm ben defalarca gitmiştim zaten adet düzensizliği için...
Sağolsunlar adam gibi bi sebep sölemediler...
Hipotiroidim var onu örendim, ama sebep olmayabilir de dediler...
Kistlerim derken pco mu varmış sende?

X