adetim 2 gün gecti

cemre18 benimde aynı sekilde sag yumurtalıgımda agrı var karnımda agrıo ama adet sancısı değil wc.ye cıkma ihtiyacı gibi bende cok araştırdım kist olma ihtimali bendede var dediğin gibi yada hamileyim

ifsunnadial bende aynı setteyim beni 6 gün gecikti test falan yaptırmadım henüz bikaç gün daha beklicem canım ya inşallah hamişizdir bend istemiyodum 9 senelik evliyim ama artık zamanı geldi geçti bile diyorum:) hadi bakalımkaydirigubbakcemile2 haberleşelim

eternet ben 9 senelik evli olsam ve cocugum olmasa kafayi yerdim herhalde nasil basardin bunu ben 2 bucuk yillik evliyim ve 1 bucuk senesini cocuk diye sayiklayarak gecirdim olmadi allah insallah bu ay nasip etmistir tipki adet görecekmisim gibi ara ara sancim oluyo ama sadece sol kasigimda 1 saniye sürüyo ve geciyo bugünde cok halsizim agirlik var üzerimde doktor bir hafta daha bekle dedi ama ben yarin test yapicam..

aresim insallah bebek vardirda kist yoktur umarim bilmiyorum bebegi ne kadar istiyosun ama sen biran önce test yaptir bence eger bebek olmussa antibiotik falan allah göstermesin kötü biseyde olabilir yarin ilk isin benim gibi test yapmak olsun...

arkadaşlar bende normalde 27 günde bir adet görüyorum bu hesaplamaya göre 3 gün günüm geçti.olması gereken tarihten bu yana da lekelenmeler oluyor.kasıklarım ağrıyor göğüslerimde de hasssasiyet var.Ben 3 yıldır çocuk istiyorum inşallah bu sefer olmuştur.İnşallah mevsimsel bir gecikme değildir.Test yaptırmak istemiyorum hemen aslında ne yapayım bekleyeyimmi bi kaç gün daha

Slm arkadaşlar ben normalde 28günde bir adet olmam gerekiyor.1.5 2haftadır sağ kasığım ağrıyor ve sürekli koyu bir akıntı geliyor.çarşamba adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım..test aldım ama hüsrana uğramamak için hala yapmadım.kist mi bebek mi anlamadım..sizce birkaç gün daha beklemelimiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…