• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 2 gün gecti

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
Kizlar adetim 2 gün gecti 14 ünde gelmesini bekliyodum ama gelmedi bugünde yok persembe günü doktora gidicem sizce yarin adet olmazsam test yapayimmi yoksa persembeyimi bekliyeyim..birde hamile olan arkadaslar adetiniz 2 3 gün gecince adet olacakmissiniz gibimi oluyodu benim gögüslerde hic bir agri sizi yok ama kasiklarim agriyo yumurtlama gününden bu yana hep bir agri var....normalde adetime 1 hafta kala gögüslerimde acirdi ama bu ay yok..bilgilendirirseniz sevinirim...

kızlar ya ınsallah hamılesınzıdır ama benım bı kere 7 gun gectı ve yedıncı gun hastalandım
kendımı cok kaptırmıstım cok uzuldum.ama ınsallah sızın oyle degıldır hayırlısı olsun herseyın...benımde suan kasıklarım cok agrıyor ınsallah bende oyleyımdır -tatlicadiarzu-

benımde adetim 1 gün geçti çok heycanlandım ve sabırsızlandım.kan testi yaptırdım.hemşire en az 3-4 günde sağlıklı bilgi alabilceğimi söledi.1 günde sağlıklı olmucagını söledi ve negatif çıktı.inş hamilesindir.insna kendini kaptırıyo :(

inş hamilesindir cnm
bende hamile olmadan önce hiç bir belirtim yoktu
adet olacakmışım gibi ağrım vardı kasıklarımda
birkaç kezde kramp girmişti o kadar
dayanamadım kanda baktırdım
sende baktır cnm
sonucu da bize yaz lütfen

saolun kizlar...beyaz bilmiyorum adetim gelecek gibi allaha dua ediyorum gelmesin diye adet olacagin zaman tatli bi agri olurya o yokta sanki sürekli akinti halindeymisim gibi hissediyorum persmbe doktorda randevum var ama bugün test alip yapicam yinede valla cok sabirsizlaniyorum

tatlım ben 2 ayy geciktim o lekelenmelere aldanmayın ve adet oldum artık hamile zannetmeye başlamıştım kendimi arkadaşlar kafanızdan atmanız gerekiyo tabi söyleyene bak ben 7 buçuk senedir atamadım aklımdan o başka inşallah hamilesindir güzel haberleri alırız

inşlllah arkadaşlar çok istiyorum adetime 2 gun var ama bugunde pembemsş leke geldi birde sag kasıgım feleket agrıyoryerimseniben

ayumel cok istedigimiz icin pskolojik olarak hipotez hormonunu etkiliyoruz ve adet geciyor...benimde bugün 5inci günüm adet olmadim persembe doktora gidecegim icin test yapmiyorum cünki yine hayal kirikligina uguramak istemiyorum....olsun ne yapalim kafaya takmicaz bidahaki ay allah kerim dicez:)

arkadaşlar 6 gün geçti dün idrar testi yaptım poiztif cıkıtı.Sabahta yaptım yine poizitif çıktı.Bugun gidip kan testi yaptırdım ama sonucu pazartesiye kaldı .Sizce idrar testleri güvenilirmi .2 testten sonra kan testi negatif olabilirmi

jade tebrik ederim sanmiyorum 2 kez pozitif cikmissa tekrar negatif cikacagini idrar testleri sürekli negatif gösterebilir ama pozitif gösterince yanlis olacagini sanmiyorum sen en iyisi bi kan testi yaptir yada doktora git. benimde en son 15 ocakta geldi hala tik yok dün doktora gittim kücücük bir kese gördü doktor ya adet gelecek dedi yada pozitif bir sonuc dedi bir haftaya kadar adet olmazsam tekrar bir test yapmam gerektigini söyledi herseyin hayirlisi allahtan..

arkadaslar bende 5 gün geciktim ama hamile kalma sansımın cok az oldugunu düşünüorum cünkü eşimle henüz istemediğimiz için korunmadan önlemini almaya calısıoduk ne kadar anlatabildim bilmiorum ama bende istemedigim halde kendimi kaptırdım arkadaslarım test yap diolar bir yandanda korkuorum cünkü 20 gün önce röntgen cektirdim buda benim endişemi arttırıor sizin bana tavsiyeniz nedir ?

aresim hamile kalmis olabilirsin ne kadar korunmasiz korunsaniz bile erkekten gelen ilk sivi bile hamile birakabiliyor bilmiyorum anlatabildimmi ilk zevk sivisida olabilir...oyüzden bence bir test yap yada 1 hafta daha bekle belki adetin baska nedenler yüzündende gecikmis olabilir..ve röntgen olayininda hamile olsan bile bi sakincasi olacagini sanmiyorum cünki bebek varsa bile cok cok kücüktür ve etkilenecegini sanmiyorum...bence rahat ol ve test yaptir en iyi kan testi..

Buarada kizlar benim adetimde hala gelmedi:)yarin yine test yapicam...

15 gün önce falan 20 lik dişimi cektrdim öncesinde antibiotik içtim belki o geciktirmiştir die düşünüorum ama bende hala hastalanmadım allah biliyor ya bende heyecanlanmaya basladım bebek yoksa hmen hastalanayim ama varsada hemen ögrenmek istiyorum :utangac: bakalım allahım hayırlısı nasip etsin
umarım sende hamilesindir allah seninde gönlüne göre versin

benim de sağ kasığımda bir ağrı var bazen karnım da ağrıyor sancı şeklinde yaklaşık 1 haftadır böyle bazen ağrı çok rahatsız ediyor ben tadavi görüyorum bu ay ilaçlar etki etmedi diye tedaviyi kestik ya kist oluştu ya da hamileyim

Back