Adetim 2 gün gecikti !!

Melisa_04

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
193
17
19
Slm hanımlar adetime 1 gün kaldımda afedersiniz iç çamasırımda pempe leke gördüm o lekeden sonra adet günüm geldinde adet olmadim o pembe lekelenmeden beri peyaz kırem gibi akıntı var adetim birgün gecikti alt karın bölgesinde adet olucakmışım gibi sancı adetimin 2 .günü gecikmenin ve ara ara alt karın bölgesinde sancı var ve sık mide bulantı yaşıyorum sizce gebelik ola bilirmi lütfen biri uardım etsin bilen yada yaşın varsa cevap versin !!

Gebelik olabilir büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşamışsin yarın kaset test yap çıkar belki çıkmazsa kanamadan itibaren 4-5 gün sonra öğrenen de var kan da verebilirsin yarın ve adetinde gecikmiş ben gebelik var diye yorumladım

Yerleşme kanaması adetten 3-4 günde önce hatta 1 gün önce ya da tam adet gününde de görülebilir bunu kimisi adet gördüm sanar o yüzden yerleşme kanaması olduğunu bilmezler seninde tam adet gününe nerdeyse denk gelmiş ve yerleşme kanaması çok kısa birkaç saat belki birkaç gün sürer hafif pembemsi olur

Bem
Benimki çok az bı leke vardı satler sürmedi günlerde sürmedi akşam uyudum sabah uyandım baktım iç çamısırma bulaşmız

Yarın o lekelenmeden sonra 4
Gün olucak acaba idrar testi yapsam cıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…