Benimki çok az bı leke vardı satler sürmedi günlerde sürmedi akşam uyudum sabah uyandım baktım iç çamısırma bulaşmızYerleşme kanaması adetten 3-4 günde önce hatta 1 gün önce ya da tam adet gününde de görülebilir bunu kimisi adet gördüm sanar o yüzden yerleşme kanaması olduğunu bilmezler seninde tam adet gününe nerdeyse denk gelmiş ve yerleşme kanaması çok kısa birkaç saat belki birkaç gün sürer hafif pembemsi olur
Yarın o lekelenmeden sonra 4Gebelik olabilir büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşamışsin yarın kaset test yap çıkar belki çıkmazsa kanamadan itibaren 4-5 gün sonra öğrenen de var kan da verebilirsin yarın ve adetinde gecikmiş ben gebelik var diye yorumladım
Çıkar canım dene bakalım testi merak ettim bendeYarın o lekelenmeden sonra 4
Gün olucak acaba idrar testi yapsam cıkarmı
Alt karın bölgesinde ağrı varÇıkar canım dene bakalım testi merak ettim bende
Gebelik belirtisi olabilir o endişe etme test yap sen çıkmazsa bile kan ver kanda daha erken çıkar çünküAlt karın bölgesinde ağrı var
Bugün erken gebelik testi yaptım yaptım gibi hemen çıktı test pozitif ama 1 sat sonra kahverengi aktı olmaya başladıGebelik belirtisi olabilir o endişe etme test yap sen çıkmazsa bile kan ver kanda daha erken çıkar çünkü
YaaBugün erken gebelik testi yaptım yaptım gibi hemen çıktı test pozitif ama 1 sat sonra kahverengi aktı olmaya başladi
Çok az bı akıntı geldi şimdi bişey ise akıntı filan yokKimyasal gebelik olabilir Allah korusun dış gebelik de olabilir bı baksınlar değerine
Anladım canım yinede görün sen doktora kan ver baksınlar HCG neÇok az bı akıntı geldi şimdi bişey ise akıntı filan yok