• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 2 gün gecikti acabaa

Semihiremnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
10
2
1
28
:anneadayı: 2 gün önce adet sancılarımı çektim akıntım da geldi beyaz ama adet olmadım 2 gün de gecikme var gözlerim çok parlıyormuş annem öyle dedi kasıklarimda gerilme hissediyorum bu gece midem de bulanmaya başladı siçe hamilemiyimm evleneli 8 ay oldu hiç korunmadik istiyoruz ama her ay hüsran Di inşallah bu ay haberini alırız dua edin bana :dua:

Arkadaşlar Merhaba! Yardım edin lütfen her yere yazdım cvp veren olmadı adetim geçti bu gün 4 . Günüm 2 gün önce beyaz akıntım vardı biraz önce sulu şekilde kahverengi akıntı geldi dün akşam test yaptım negatif olabilir mi sizce

Arkadaşlar Merhaba! Yardım edin lütfen her yere yazdım cvp veren olmadı adetim geçti bu gün 4 . Günüm 2 gün önce beyaz akıntım vardı biraz önce sulu şekilde kahverengi akıntı geldi dün akşam test yaptım negatif olabilir mi sizce
Bu kadar gecikmeye çıkması lazım ama bence birkaç gün daha bekleyip bir test daha yapın belki geç döllenme olmuştur.

Rica ederim ne demek :)) Rabbim gönlündeki duayı nasip etsin inşallah sana
Amin kuzum cümlemizin ins eğer olursa 2. Hamileliğim olcak çok erken yasta anne oldum yas 27 kızım 10 yasında hiç bişe hatırlamıyorum belirti adına geçen sene de dusuk olmustu bakalım kısmet hayırlısı olur ins canimmmm

Geçen ay benim de öyle oldu acaba mi dedim ama arkasından adetim geldi sökülmeye çalışıyorsundur inşallah istediğin olur

Ya kızlar bugün de sol kasıgimda şiddetli bir ağrı var adet ağrısı gibi asla değil sanki böyle kasiklarima bir şeyler çekiliyor gibi oluyor bu belirti sizlerdede olmusmuydu

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin benim 5 gün gecikti ağrılarım var hamilelik belirtileri yani 5 gün daha geçsin öyle yapıcam test Rabbim kucaklarimixi boş bırakmasın aminnnnn

Çıkar da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 10 gün içerisinde yoksa adet olurum zaten ama varsa direk kanda belli olsun istiyorum hemen keseye falan bakılsın diye inşallah dua edin bana bol bol
Niye? On gun sonra eger negatif cikarsa uzulmeyeck misin? Bes gun gecmis iste varsa cikar.

İşte sartlandirmak zorunda gibi hissediyorum kendimi evlendigimden bu yana hiç korunmadim yine olumsuz çıkarsa diye ne bileyim Rabbim umutlarımı boşa çıkarmasin inşallah
Sen zaten sartlandirmissin ki. 5 gun daha bekliyim kanda ciksin, Kese gorunsun diyorsun... tabi Sen bilirsin canim yanlis anlama ama bana sacma geliyor. Kendi kendini yiyip bitirecegine git al test yap. Varsa zaten cikar.

Kızlar Merhaba! Dün kan testi vermiştim bu gün aldım sonucu sinir 5 mis benim değer 7.80 çıktı doktor çok yeni iki gün sonra tekrar kan testi istedi suan bn adetim 3. günüm söyledim doktor normal dedi bu arada kasik agrilarm geçmedi özellik sağ tarafım çok agriyor böyle olan var mi yazar misiniz

Back