hiç sinirinizi bozmayın bu durumada moraliniz bozulmasın her şey düzelir inşallah. bana doktorlar bir sebep söylemediler bana ben o zamanlar mutsuzdum depresyon bile diyebiliriz,kiloluydum ve gerçekten saçma sapan besleniyordum. şimdi düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bir düzene girdi gibi. çok şükür o zaman ki sorunlarımda yok . kilo, stres çok etkiliyor bu tarz durumları
Cocugum var Allah'a sukur, kilom da 53 onda da bir sikinti yok. Sadece estradiol cok dusuk o nedenle erken menapoz riski olabilir mi diye endiseliyim aslinda. Bir docente gosterdim hormonlarda bir sıkıntı olmadigini soyledi her ay adet de oldugum icin, fakat iki aydir iki gune dusmesi can sıkıcı. Bakalim buradaki engin yorumlarin disinda doktor ne soyleyecek sag olun.
Cocugum var Allah'a sukur, kilom da 53 onda da bir sikinti yok. Sadece estradiol cok dusuk o nedenle erken menapoz riski olabilir mi diye endiseliyim aslinda. Bir docente gosterdim hormonlarda bir sıkıntı olmadigini soyledi her ay adet de oldugum icin, fakat iki aydir iki gune dusmesi can sıkıcı. Bakalim buradaki engin yorumlarin disinda doktor ne soyleyecek sag olun.
iyi çok şükür inşallah kötü bir şey çıkmaz. çünkü benim 2 aydan fazlaydı o sürecim bende bir şey çıkmadıysa sanmıyorum sizde de kötü bir şey çıkacağını. iyi düşünelim iyi olsun :))