• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 2 aydir sadece 2 gun suruyor

sileceğini biliyordum hatta emindim . Bu ne biçim yorumlr ?

Eklentiler

• 2CD48243-AB17-4306-A9F4-585883D38E34.png
    2CD48243-AB17-4306-A9F4-585883D38E34.png
    196,9 KB · Görüntüleme: 31
Hepiniz haklisiniz👍👍 benden pes bu kadar bilgi ve dusunebilme yoksunluğunu bunyem kaldıramıyor.🖐🖐

Hepiniz haklisiniz👍👍 benden pes bu kadar bilgi ve dusunebilme yoksunluğunu bunyem kaldıramıyor.🖐🖐
Ahhh canımın içi gerginliğini hormonlarını ve bilgilerini de alıp git. Gercekler acıtır size doğru olanları söyledik kaldiramadiniz .

Adeti boyle birden azalan gercekten boyle bir durum yasamis olanlar yorum yapabilir mi rica etsem? Neden kaynaklanmis olabilir bu durum?
merhaba 27 yaşındayım yaklaşık olarak 4 ay önce 5-6 aylık bir sürecim benimde böyleydi. 2 gün en fazla 3 gün sürüyordu. erken menopoz olabilir demişti ankara da bir devlet hastanesinde ki bir doktor. beni başka bir yere yönlendirdi. bir sürü kan ve tahlil istediler. değerlerim normal demişti doktor. testlerde yazanlardan anlamadığım için çok bakmamıştım. alttan bir kontrol yaptılar yumurtalıkların iyi çalışıyor bir sorun yok demişlerdi. bir kaç aydır 4 güne çıktı ama son gün bir iki damla şeklinde geliyor. bebek düşündüğümüz için tekrar bir kontrole gideceğim ne olur ne olmaz diye.
bu arada hiç ilaç ya da başka bir şey vermediler normal değerlerin, bir sorun yok dediler.

merhaba 27 yaşındayım yaklaşık olarak 4 ay önce 5-6 aylık bir sürecim benimde böyleydi. 2 gün en fazla 3 gün sürüyordu. erken menopoz olabilir demişti ankara da bir devlet hastanesinde ki bir doktor. beni başka bir yere yönlendirdi. bir sürü kan ve tahlil istediler. değerlerim normal demişti doktor. testlerde yazanlardan anlamadığım için çok bakmamıştım. alttan bir kontrol yaptılar yumurtalıkların iyi çalışıyor bir sorun yok demişlerdi. bir kaç aydır 4 güne çıktı ama son gün bir iki damla şeklinde geliyor. bebek düşündüğümüz için tekrar bir kontrole gideceğim ne olur ne olmaz diye.
bu arada hiç ilaç ya da başka bir şey vermediler normal değerlerin, bir sorun yok dediler.
Sizin amh düşüktür belki. Burda çok yüksek.

Cok tesekkur ederim konuyla alakali mantikli cevabiniz icin.💐

Ahhh canımın içi gerginliğini hormonlarını ve bilgilerini de alıp git. Gercekler acıtır size doğru olanları söyledik kaldiramadiniz .
Hangi dogrulari soylediniz ya? Amh yuksekligini mi kaldiramadim ya da hormonlarin adet duzensizligi yapabilecegi gercegini mi ahahhaha. Ah aman tanrim amh tavan yapmis bu gercekle nasil yasayacagim?? Ya da vaktimi bosa harcatan, mantıksız yorumlar yapan birini destekleyen iki insanla karsi karsiyayim. Sessizce hormonlarimi ve bilgilerimi alip gidiyorum... Gulmekten oldum yeminle.

Hangi dogrulari soylediniz ya? Amh yuksekligini mi kaldiramadim ya da hormonlarin adet duzensizligi yapabilecegi gercegini mi ahahhaha. Ah aman tanrim amh tavan yapmis bu gercekle nasil yasayacagim?? Ya da vaktimi bosa harcatan, mantıksız yorumlar yapan birini destekleyen iki insanla karsi karsiyayim. Sessizce hormonlarimi ve bilgilerimi alip gidiyorum... Gulmekten oldum yeminle.
hiç sinirinizi bozmayın bu durumada moraliniz bozulmasın her şey düzelir inşallah. bana doktorlar bir sebep söylemediler bana ben o zamanlar mutsuzdum depresyon bile diyebiliriz,kiloluydum ve gerçekten saçma sapan besleniyordum. şimdi düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bir düzene girdi gibi. çok şükür o zaman ki sorunlarımda yok . kilo, stres çok etkiliyor bu tarz durumları

burying-dying.gif

Aynen, her gün düzenli olarak sorarım hamile miyim diye ve ultrasona sokup bakar arkadaşlar sağolsun. :KK70:
Nerde gördünüz acaba hamile miyim diye sorduğumu. 😂😂😂
Su pantolon muhabeti vardı ya duvarına yazmıştın onu söylüyor sanırım gergin gelip yazanları dalgaya almıştın 😆😆😆

Back