- 4 Nisan 2020
- 11
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Duru yaren
-
Valla ben de anlamadim, 25 subat mi yazmak istedi ki acaba arkadasZaten suan adet olmamaniz gerekiyor daha vakit var
Bilmiyorum kiValla ben de anlamadim, 25 subat mi yazmak istedi ki acaba arkadas
Normalde gelmesj lazim kan testide negatif cikmis acaba bir rahatsızlığınız mi varYanlış yazmışım şubat 25 olacak
Bir daha test yapin isterseniz ilk idrarla. Bazen gec dollenme sebebiyle, bazen de cilgin sakaci bebeler sebebiyle gec cikabiliyor pozitifYanlış yazmışım şubat 25 olacak
Kan testi yaptirmadim henüz burada bu ara hastaneler çok kalabalık diye korktum gidemedim ama erken gebelik testi yaptım 2 taneNormalde gelmesj lazim kan testide negatif cikmis acaba bir rahatsızlığınız mi var
Martın 6 sı veya 7 si gibi bir ilişki yaşadım sonra bir daha olmadı. Bebek olsa mutlu oluruz ama korkum bir problem olması. Evlendikten sonra adetim gecikiyordu ara sıra ama tabi 2 gün 3 gün. Ve adet olmadan 10 gün önce göğüs agrım baslardiBir daha test yapin isterseniz ilk idrarla. Bazen gec dollenme sebebiyle, bazen de cilgin sakaci bebeler sebebiyle gec cikabiliyor pozitif
Umarim bir sorun yokturMartın 6 sı veya 7 si gibi bir ilişki yaşadım sonra bir daha olmadı. Bebek olsa mutlu oluruz ama korkum bir problem olması. Evlendikten sonra adetim gecikiyordu ara sıra ama tabi 2 gün 3 gün. Ve adet olmadan 10 gün önce göğüs agrım baslardi
Içim rahatladı siz böyle deyinceBenimde bu ay 15 gün geçti bende çok korktum evde test yaptım negatif çıktı inanmadım kan verdim yine negatif çıktı derin bir nefes aldım. Doktorum telefonda bu ay stresten herkeste gecikme olduğunu söyledi, pazartesiye kadar olmazsam adet söktürücü verecekmiş.
MKan testi yaptirmadim henüz burada bu ara hastaneler çok kalabalık diye korktum gidemedim ama erken gebelik testi yaptım 2 tane
Adet oldunuz mu acaba benimde 18 günlük bi gecikmem var ilk defa yaşıyorum bunu, testlerde negatif çıkıyorIçim rahatladı siz böyle deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?