Adetim 16 gün gecikti !

Duru yaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
11
5
1
30
Kızlar merhabalar. En son Şubatın 25inde adet oldum. Ve hala gelmedi. Sağ ve sol kasığımda arılar oluyor ara ara. Biraz şişkinliğin var bu ara. Önceden göğüslerim ağrırdı şimdi ağrımıyor. 3 tane gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Hastanelere de gidemiyorum ne yapacagimi şaşırdım. Sağlık problemi olmasından korkuyorum. Eşimle geri çekilme yöntemini uygulamıştık bu ay. böyle bir durum yasayan var mı aranızda

Son düzenleme:
Zaten suan adet olmamaniz gerekiyor daha vakit var

Bir daha test yapin isterseniz ilk idrarla. Bazen gec dollenme sebebiyle, bazen de cilgin sakaci bebeler sebebiyle gec cikabiliyor pozitif
Martın 6 sı veya 7 si gibi bir ilişki yaşadım sonra bir daha olmadı. Bebek olsa mutlu oluruz ama korkum bir problem olması. Evlendikten sonra adetim gecikiyordu ara sıra ama tabi 2 gün 3 gün. Ve adet olmadan 10 gün önce göğüs agrım baslardi

Benimde bu ay 15 gün geçti bende çok korktum evde test yaptım negatif çıktı inanmadım kan verdim yine negatif çıktı derin bir nefes aldım. Doktorum telefonda bu ay stresten herkeste gecikme olduğunu söyledi, pazartesiye kadar olmazsam adet söktürücü verecekmiş.

Umarim bir sorun yoktur

Içim rahatladı siz böyle deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…