• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADETİM 15 GÜN GECİKTİ

Zuzu8877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
34
11
3
35
Arkadaşlar merhaba. Bebek isteyen biriyim bu ay adetim gecikti ve sadece 1-2 gün çok az kahverengi lekelenmem oldu tam adet olmam gereken günde acildeydim beta negatif çıktı acaba tekrar test yaptırmalımıyım. Bi yandan da yine negatif çıkacak diye korkuyorum doktor randevumda 1 hafta sonra çatlıycam bilgisi olan varmı gebelik olabilir mi bir umut 😒

Idrar testi yaptnmi canm??
Bide 15 gün gecikms varsa çıkar yani niye yaptrmiyosunz

Bence strest yalmayin yarin yap bakalim çıkar okadar geçti ise bor aksilik yoksa

merhaba hanimlar bengecen ay28 nde hasta oldum bu ay 30nda olmam gerekiyordu olmadim dun doktora gittim kan testi yapti bsey cikmadi. acaba dogrumu cunku suan istemiyorum daha kucuk bebegim var kan testinde hemn cikarmi

merhaba hanimlar bengecen ay28 nde hasta oldum bu ay 30nda olmam gerekiyordu olmadim dun doktora gittim kan testi yapti bsey cikmadi. acaba dogrumu cunku suan istemiyorum daha kucuk bebegim var kan testinde hemn cikarmi
Doğrudur canım net bilgi kanda çıkar zaten olursun stresttende gecikir benimde bazen gununu tutmaya biliyo ayni tarihlerdeyiz adetimiz bemde olmadim nasip bu isler hafif bugün basladi kasik agrim yarin bugun olur gibiyim.

Back