Adetim 15 gün gecikti. Test yapmaya korkuyorum çünkü belirtim yok

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
27
Günaydın arkadaşlar,

8ay önce düşük yaptım sonrasında adetlerim bazen düzenli bazen de mesela geçen ay tam günümde oldum. ama ondan önceki 2 ay boyunca 10 gün - 10 gün gecikti adetim. bu ayda gecikti ama negatifi göre göre korkuyorum artık test yapmaya

Belirti de yok sadece 5 gündür gece yatarken kasıklarım hafif adet sancısı gibi ağrıyor. mesela yüz üstü uyuyamıyorum karnım ağrıyor sanki psikolojik olabilir :) 2 gündür sağ gözüm seğiriyor. sizce hamilelik olabilir mi

Benimde aynı gecikio pko olabilirmisin ben oyuzden bekliyorum olduğumda tedaviye başlıcam hormonlarima baktircam

benim de pko benim de geçti beş gün önce idrarda baktım bişey yoktu artık uğraşmadım çok agrim oldu ama olmadım şimdi de bacaklarım çok agriyor ve sinirlerim epey gergin

aa neguzel Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.bisey kullandinmi kendiligindenmi oldu

Evet çok şükür ben zaten 7 ay once bir dusuk yaşadım. Sonrasında olmadı 7 ay..
2 ay önce dojtora gittim adetlerim 2 ay ust uste 10 gun gecikiyordu . Stresten oluyor dedi doktor. Çok şükür normal dedi herşey... İlac vermem 1 yilin geçmeden dedi.
Bide rahim bebek arıyor ondan hamile olmadan 1 kaç ay adet gecikiyor yada erken oluyormuş. Buna da inanıyorum

Cnm hayırlı olsun tam olarak belirtin neydi

Ben de onla ilgili paylaşım yapacaktim her ay kendime baka baka bi ara nerdeyse dogurcaktim. :) Geçen aylarda daha çok belirti yaşamıştım resmen.
Hatta adet olcam diye bekliyordum bu ay. Adet sancılarım vardı sadece. Bu iki gundur falan da sarı akıntı oluyor sadece. Bide sancı oluyor kasık bolgemde.

Allah size de nasip etsin inşallah

Benim de 41.gun bugün çok belirtim yok adet olcam gibi oluyor sonra geciyor kaç gündür ama idrar testi yaptım negatif cnm

Benim de 41.gun bugün çok belirtim yok adet olcam gibi oluyor sonra geciyor kaç gündür ama idrar testi yaptım negatif cnm

Vallahi canım benim 15 gün geçti aynı adet olcam diye test yapmadım sonra ablam zorla yaptırdı. Eşimle ben soktaydik hemen acile gidip kan testi yaptırdık 421 çıktı değer inşallah bu sefer br sey olmaz . Ve inşallah sizin de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…