- 18 Kasım 2019
- 34
- 32
- 8
- 28
- Konu Sahibi Gonca ozalp
-
Kızlar merhaba ben daha öncede konu acmıştım Bn ms hastasıyım cocuk düşünüyoruz bu yüzden ms iğnesini bıraktıurdı doktorum 2 ay sonrasında başladık çocuga şuan adetim 15 gün gecikti normalde 30 ila 35 gün arası döngüm arada gecikirdi ama hiç bu kdr gecikmezdi sizce hamile olabilirmiyim 7 günlük gecikme de test yaptım negatif şimdi cesaret edemiyorum test yapmaya belirtilerimde var 2 haftadır kasıgım sızlıyo gögüslerim şiş agrıyo bide beyaz kremsi akıntım var yorgunluk uyku halide var ama ms hastası oldugum için onu belirti olarak saymıyorum oda halsizlik uyku hali yapıyo cünkü kısacası kafam allak bullak kızlar yardım edin
Cesaret edemiyorum eşim cok cocuk istiyo negatif çıkıncada cok üzülüyotesti tekrarla canım hatta kan tahlili de yaptırabilirsin.
Test yaptın mı canımCesaret edemiyorum eşim cok cocuk istiyo negatif çıkıncada cok üzülüyo
Yaptıramadım gitmek istemiyorum nedeninide bilmiyorum galiba negatif cıkar diye korkuyorum haftaya cumaya kadar bekliycem sizede haber ederim cok dua edin kızlar lütfen bu cocuk banada hastalığımada eşimede herkese cok iyi gelecekTest yaptın mı canım
Allah gönlüne göre versin canım olur inşallahYaptıramadım gitmek istemiyorum nedeninide bilmiyorum galiba negatif cıkar diye korkuyorum haftaya cumaya kadar bekliycem sizede haber ederim cok dua edin kızlar lütfen bu cocuk banada hastalığımada eşimede herkese cok iyi gelecek
İnşallah canımm doktora gittim yumurtalıklarım cok yavas calışıyormuş ne yapmam gerek fikriniz varmısaglik olsun Pes etmek yokk insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz
İnşallah canımm doktora gittim yumurtalıklarım cok yavas calışıyormuş ne yapmam gerek fikriniz varmı
Ben ilaç kullanmıyorum haftada 3 gün iğne vuruyodum oda Bi başlayınca 2 sene kullanmak zorunda oldugun Bi iğne doktor kontroluyle cocuk için bıraktımBiz bilemeyizki canım nerden bilelim. Bizde kırmızı görmeyince üzülüyoruz ama yapıyoruz testi. Üstelik ms ciddi bir rahatsızlık eger bebek yoksa ilaçlarınızı içmeniz gerekebilir. Birde size tavsiyem ovülasyon testi ile takip edin kendinizi. Diğer türlü bazen zor oluyor
Ben 2 kutu antibiotikten sonra 15 gün gecikmiştim, sonra aniden süpriz hamilelikKan testi yaptırdım 0.0 kızlarcok üzüldüm adetim 22 gün geçti kesin var diyordum
Yaa inşallah Allahım bizede nasip eder öyleBen 2 kutu antibiotikten sonra 15 gün gecikmiştim, sonra aniden süpriz hamileliksizin de öyle olacaktır. Stres bu işe yaramıyor. Biz tatildeydik işi bırskmıştım ve ilk denemede oldu. Rahat kafa çok önemli. Lütfen sakin kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?