Adetim 15 gün gecikti beta 22

sjsj15

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
33
2
25
Kızlar benim 4 aylık bebeğim var korunduğum halde hamile olduğumu öğrendim adetim 15 16 gin geçti ve değerim 22 sizce çok düşük mü değilmi kimyasal yada sağlıksız gebelik mi yoksa

Kızlar benim 4 aylık bebeğim var korunduğum halde hamile olduğumu öğrendim adetim 15 16 gin geçti ve değerim 22 sizce çok düşük mü değilmi kimyasal yada sağlıksız gebelik mi yoksa
Gec dollenme olmuş ola bilir yine ver bak iki kat artim varmi

Siz gittiniz mi benim De adet olacağım zamanda 11 gün kahverengi leke geldi gittim test yaptırdım 32 çıktı ama bugün çok kanamam oldu kimyasal mı acaba gebelik
Kuzum kimyasal değilmiş değerim şuan 16binlere çıktı benimde kan geldi bugün doktora gidecez ama kalp atışını ve bebeği daha görmedik yoktu

Kuzum kimyasal değilmiş değerim şuan 16binlere çıktı benimde kan geldi bugün doktora gidecez ama kalp atışını ve bebeği daha görmedik yoktu
Teşekkür ederim ya ben dün 32.4 bugün 34.2 çıktı Hcg kanamam 2 gündür çok gene miyim değilmiyim anlamadım 1 günde az mı artmış senin kaç günde arttı

benim kanamam ilk hafta kahverengi leke çok az su iki gündür 2 ped kullandım günse normal mi kanama acaba

Teşekkür ederim ya ben dün 32.4 bugün 34.2 çıktı Hcg kanamam 2 gündür çok gene miyim değilmiyim anlamadım 1 günde az mı artmış senin kaç günde arttı
Canım bı kaç kere daha kan ver böyle düzensiz artışlar genelde dış gebelik diyolar belki üçüncü kanında iki katı artar ben seni üzmek istemiyorum dış gebelikse erken öğrenmek çok önemli kanınla takip et inşallah sağlıklı devam eder benimki sadece fikir doktor değilim sonuçta fikrimi paylaşmak istedim

Aynen doktorda sağlıksız dedi gebelik varsada düşükle sonuçlanır kanama ve ağrı var normal değil ama ne zamana kadar böyle devam eder daha oluşmadan nasıl düşüyor kanamayla mı atılıyor anlamadım bekliycem artık

Kimyasal mi dış gebelik mi önce onu anlamsi lazım eğer değerim bı daha ki kanda düşerse kimyasaldir yine iki katından az artarsa dış gebelik olabilir benim dış gebeligin düşmesi 2 sürdü iki ay kanama yaşadım yani böyle kanla takip ederkende kanamam vardı o şekilde benjm ki iğneyle düştü çok şükür kürtaj fln olmadım seninddw değerin düşük dış gebelik olsa bile kürtaja gerek kalmadan iğneye bile gerek kalmadan kendiliğinden de düşebilir

İnşallah gerek kalmaz peki kaç ay sonra tekrar gebe kaldın kendiliğinden olma ihtimali oluyor demi bu durumda

İnşallah gerek kalmaz peki kaç ay sonra tekrar gebe kaldın kendiliğinden olma ihtimali oluyor demi bu durumda
Evet oluyor bana doktorum iğne vuruldugum için 3 ay korunma verdi geçen ay korunmayı bıraktığım ilk aydı olmadı bu ikinci ayim adetime 6 gün kaldı

Evet oluyor bana doktorum iğne vuruldugum için 3 ay korunma verdi geçen ay korunmayı bıraktığım ilk aydı olmadı bu ikinci ayim adetime 6 gün kaldı

Kanamam ve ağrım sancım çok artı en son bütün bir parça geldi ondan sonra rahatladım şuan herhalde kendiliğinden düştü

Merhaba benimde 15. Gun bugun 10 gunde kan testi yaptirmistim negatifti ilk kan testini kacinci gunde yaptirdiniz gidip tekrar kan testi vermeli miyim sizce adet belirtisi hala yok cunku gelecek gibi degil

Merhaba benimde 15. Gun bugun 10 gunde kan testi yaptirmistim negatifti ilk kan testini kacinci gunde yaptirdiniz gidip tekrar kan testi vermeli miyim sizce adet belirtisi hala yok cunku gelecek gibi degil
Ben adetim geçti 16 gününe kadar test yaptım negatif çıktı daha sınra 16.gün hafif silik çizgi çıkınca kan verdim 22 çıktı ama şuan boş gebelik olarak görünüyor bebek görğnmedi bugün yine baktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…