Adetim 14 gün gecikti bilgisi olan lütfen yazsn

B'nde hala olmadım hayr hastalıkta yok gebelikte olamayınca daha çok stres oluyor insan

cnm şubatta benimde 16 gün gecikti testler negatifti 2 kez kan tahlili 3 kez idrar sonra doktor söktürücü verdi güvenemedim ama kendiliğimden oldum sonra herkes strese bağlı dedi hala anlamış değilim 26 günde adet gören biriydim malesef oluyo böyle.....

Mrb canım benimde 1,buçuk ay geçti bende hamileyim sandım ama değilmiş :-( ayda bi düzensizlik oluyormuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu mevsimde çoğu kişide düzensizlik oluyor canım.
Öyle birşey olabilir. Adaçayı iç her gün birer kere.

Canım bende yaşadım 20 gündür regly olamıyorum. Dr gittim. Bütün herşey normalmiş. Ama çatlamayan yumurtalarımdan dolayı kist oluşmuş. Önce bunu tedavi edelim dedi. Ve bu gün ilaçlara başladım. Daha önce hiç grcikmem olmamıştı.. Umarım bütün sorunşarımız hallolur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun bn çok sıkıntı yaptm kendime şimfi ilaç kullanıyorum söktrücü bakalım inş olurum sanada geçmiş olsn

mrb ben marigona bir yildir evliyim son son iki aydir gecikiyorum gecen ay 12 gun bu ay 8 gun geciktik bu ay ki bu gun adet oldum adet olmadan bir kac gun once kocamla iliski sirasinda bir kere kahverengi akinti bir kac damla ikinci sinde bir kac damla kan akintisi oldu adet oldum sanmistim ama tik yok taki bu gune kadar bu gun adet oldum gecen ay tahlillerimi yaziyorum

sonuc folukuler faz ovulasyon faz lituel faz menapoz erkek
FSH 4.75 2.9-12.0 6.3-24 1.5-7.0 17-95 1.7-12 mlu/ml
LH 4.89 1.5-8.0 9.6-80 0.2-6.5 8-33.0 1.1-7.0 mlu/ml
progesteron 0.56 0.1-0.54 0.12-6.22 1.5-20 0.1-0.41 0.1-56 ng/ml
estradiol 45.41 18-147 93-573 43-214 0-58 0-62 pg/ml
prolactin 27.71 erkek : 3 - 25 kadin : 5 - 35 ng/ml
tsh 1.95 0rtalama deger 0.25 - 5.0 ulU/ml
bu degerlere gore ne yapmaliyim bana bir fikir verirmisiniz

Benim 12 gunlik gecukme sonicu idrar testim negatif cikmis dr usg de birsey gorememisti
gebelik 13.gun kanda cikmiati ben kan testi yapmanizi oneririm gec dollenme yasamis olabilirsiniz
kanda ve idrarda çıkmadı 1. gün mü çıktı yani birde o dönemlerde hamileliğe dair belirtileriniz nelerdi..

kanda ve idrarda çıkmadı 1. gün mü çıktı yani birde o dönemlerde hamileliğe dair belirtileriniz nelerdi..
Adetik tam 12 gin gectigunde kan testinde cikti12 gube kadar odrar tahlilimde cimamisti idrardada gecikmenin 13.gunu cikti acikcasi hic bur belirti yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…