Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B'nde hala olmadım hayr hastalıkta yok gebelikte olamayınca daha çok stres oluyor insan
B'nde hala olmadım hayr hastalıkta yok gebelikte olamayınca daha çok stres oluyor insan
Canım bende yaşadım 20 gündür regly olamıyorum. Dr gittim. Bütün herşey normalmiş. Ama çatlamayan yumurtalarımdan dolayı kist oluşmuş. Önce bunu tedavi edelim dedi. Ve bu gün ilaçlara başladım. Daha önce hiç grcikmem olmamıştı.. Umarım bütün sorunşarımız hallolur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kanda ve idrarda çıkmadı 1. gün mü çıktı yani birde o dönemlerde hamileliğe dair belirtileriniz nelerdi..Benim 12 gunlik gecukme sonicu idrar testim negatif cikmis dr usg de birsey gorememisti
gebelik 13.gun kanda cikmiati ben kan testi yapmanizi oneririm gec dollenme yasamis olabilirsiniz
Adetik tam 12 gin gectigunde kan testinde cikti12 gube kadar odrar tahlilimde cimamisti idrardada gecikmenin 13.gunu cikti acikcasi hic bur belirti yasamadimkanda ve idrarda çıkmadı 1. gün mü çıktı yani birde o dönemlerde hamileliğe dair belirtileriniz nelerdi..