Arkadaşlar mrhaba! Adetim 12 gün geçti 7. gün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı yani negatif,bugün de idrar testi yaptım bir umut ama o da negatif. Belki diye ümitlendim ama sanki okuduklarımla kıyaslayınca belirtiler aynı.Hep uykum var,bel ağrım,kasıklarda sancılanmalar...dünden beri de göğüslerim ağrımaya başladı.ama hala olmadım ilk defa böyle uzadı. belki bugün yarın olurum,moralim bozuldu,adet olamayı beklemek de zor...acaba yine de olabilir mi sizce?
Böyle olup da mucize yaşayan var mı ???
adetim 3 gün geçikince kan testi yaptırdım negatif çıktı. normalde geçikmez. 10 geçikme yaşayınca bir umut idrar testi yaptım çift çizgi. inanamadım test hatalıdır belki diye 3 test harcadım hepsi pozitif. bugün kan testi yaptırdım. bete 46 çıktı pozitif. ama değer çok düşükmüş. geç döllenmede olabilir dediler. bir kistesalı doktora gidecem hayırlısı
Cnm inşallah hamilesindir. haberini bana da veririsin,bu arada ben olmadım hala.......bakalım !!!
şimdi doktordan geldim ultrasonda bişey göremedi tabii. yumurtamın geç çatlamış olabilaceğini söyledi. kan tesitim 46'dan 52 yükselmiş. yani yükseliş çok az cuma tekrar çağırdı tam bir muamma yani
Merhaba Umarim hamilesin bir mucize olur bilinmezArkadaşlar mrhaba! Adetim 12 gün geçti 7. gün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı yani negatif,bugün de idrar testi yaptım bir umut ama o da negatif. Belki diye ümitlendim ama sanki okuduklarımla kıyaslayınca belirtiler aynı.Hep uykum var,bel ağrım,kasıklarda sancılanmalar...dünden beri de göğüslerim ağrımaya başladı.ama hala olmadım ilk defa böyle uzadı. belki bugün yarın olurum,moralim bozuldu,adet olamayı beklemek de zor...acaba yine de olabilir mi sizce?
Böyle olup da mucize yaşayan var mı ???
Hahahhahhahaa cok guldum yaaa kac yil once acilmis konuya yorum yaptimMerhaba Umarim hamilesin bir mucize olur bilinmez
Ama bunlar bence piskolojik belkide hamile olmak istiyirsun ve kendini oyle goruyorsun
Doktora gitdin mi hic belki kist falan vardir (umarim yoktur) yani bu gecikme neden ki
Benimde 12 gün geçmişti yapamaya korktum hep.13. Gün yaptım ve hamileyim elhamdulillah.inşaALLAH sende hamilesindir:)Benim de 12 günüm geçti. Ister istemez umut ediyoruz ve kendimizi kaptiriyoruz..Birazdan test yapicam idrarda ama korkuyorum hüzünle karşılaşacam diye..bu ay cenazemizde olmuştu stresle olmadi herhalde ..ama bi yanimda olabilir diyo.kafam çok karışık çok stresliyim napicami bilmiyorum .Rabbim tüm bekleyiş içind e olanlara bu duyguyu yaşatır insallah ben dahil
Inşallah canım ama idrar testi yaptım çıkmadı.günum tekrar yaptım ısrarlar yüzünden yine çıkmadı.. biraz pembe akıntım geldi ama devamı yok .kafam çok karışık napcamı bilmiyorum çok stresliyimBenimde 12 gün geçmişti yapamaya korktum hep.13. Gün yaptım ve hamileyim elhamdulillah.inşaALLAH sende hamilesindir:)
Cankm kan testi yaptır mutlaka.hiç bekleme.Inşallah canım ama idrar testi yaptım çıkmadı.günum tekrar yaptım ısrarlar yüzünden yine çıkmadı.. biraz pembe akıntım geldi ama devamı yok .kafam çok karışık napcamı bilmiyorum çok stresliyim