Adetim 12 gün gecikti , idrar testi negatif çıktı… :(

No123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
185
19
29
Merhaba kızlar ..
Adetime 10 gün kala açık pembe renkte bit iki gün lekenlenme yaşadım. 3ve 4.günde bu lekeler daha koyu bir renge dönüştü kahverengi gibi. Ve şu an adetim 12 gün gecikti. Sabah kaset test yaptım negatif çıktı. Henüz kan vermedim. Bundan 1-2 ay öncede kadın doğumcuya kontrole gitmiştim. Vajinal ultrasonla muayene etti hiç bir şey görmedi kist,miyom vs. Gebelik olsa 12 gün gecikmeyle idrarda çıkmaz mıydı lütfen yardımcı olun

Çıkardı mutlaka 12 gün uzun süre burayı okuyorum da herkeste bir gecikme var hafadan kaynaklı sanırım bir de stres, yorgunluk faktörü eklenince gecikme yaşanabilir siz yine 2 gün sonra olmazsanız kan verin

Benim iki hamileliğimde de hamile kalmadan bu tarz seyler yaşadım. Kendi kendime düşünüyordum ki vücut hamileliğe hazirlaniyor galiba. Sonraki ay ya da iki ay sonra hamile kalıyordum. Ona benzettim durumunuzu

Benim iki hamileliğimde de hamile kalmadan bu tarz seyler yaşadım. Kendi kendime düşünüyordum ki vücut hamileliğe hazirlaniyor galiba. Sonraki ay ya da iki ay sonra hamile kalıyordum. Ona benzettim durumunuzu
12 gün baya geç bir süre gibi geliyor bana. İdrar da çıkmış olsaydı keşke bende sevinseydim (( sizin nasıl olmuştu

Benim de 6 gün gecikti az önce test yaptım negatif çıktı

Merhaba canımson zamnlarda hiç covid geçirdinmi.yada grip gibi durumlar atlattınmı .yada covit belirtilerinin bir tanesi bile olsa oldumu.bendede aynı durumlar oldu gecen ay.ama hazıran ayında covid pozıtıftım.sonrasında 12 gun adetim geçikti.sundan dolayı söylüyoruö covidin böyle etkileri olabiliyor

Evet olabiliyormuş ama bir kere kovid oldum o da Aralık ayında.

Kızlar tekraren merhaba felaket bir gaz sıkışması ara ara karın ağrısı karında şişlik beyaz akıntı ve çok nadir mide bulantım var.Eşimle tam yumurtlama gününde ilişkiye girdik kondom ile ancak kondom içimde kaldı ve kondomu çıkartırken gelebileceğinden şüpheleniyorum sık sık idrara çıkıyorum normal de bu kadar gitmezdim.Geciken Adetimin 1.gününde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bugün 3. Günüm ve hala adet olmadım yukarıda yazdığım herşey devam ediyor.fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz

Sonuç ne oldu acaba? Regl oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…