Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 10 gündür yok Hamilemiyim?
- Konu Sahibi Eyisaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebeliktesti adet 17 gün gecikti gebe belirtisi hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2020
- 988
- 269
- 33
- 32
Bisey olmaz canm bence :)Arkadşlar erkek arkadaşım penisine dokunduktan sonra benim cinsel organıma parmağını soktu acaba o şekilde hamile kalma olasılığım varmı lütfen yardım edin. Zevk suyu bulaşmış olabilir eline bilmiyorum
- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
Keşke hamile kalmak korktuğun kadar kolay olsaydı hiçbir şey olmaz.tabiki o parmağında zevk suyu yerine sperm varsa ozaman işin rengi değişir.Arkadşlar erkek arkadaşım penisine dokunduktan sonra benim cinsel organıma parmağını soktu acaba o şekilde hamile kalma olasılığım varmı lütfen yardım edin. Zevk suyu bulaşmış olabilir eline bilmiyorum
Kalmış olabilirsin zevk suyunda da sperm vardır geçmiş olsun o zaman hamile olabilirsin test yao kan testi emin olArkadşlar erkek arkadaşım penisine dokunduktan sonra benim cinsel organıma parmağını soktu acaba o şekilde hamile kalma olasılığım varmı lütfen yardım edin. Zevk suyu bulaşmış olabilir eline bilmiyorum
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Hamilesin :)Arkadşlar erkek arkadaşım penisine dokunduktan sonra benim cinsel organıma parmağını soktu acaba o şekilde hamile kalma olasılığım varmı lütfen yardım edin. Zevk suyu bulaşmış olabilir eline bilmiyorum
- 23 Eylül 2019
- 563
- 1.739
- 33
Akşam aksma beni güldürdun Allah'a seni güldürsun valla ya iki senedir demedimiz yöntemler ilaçlar kalmasın kalamayak zevk suyu ile hamile kalmaya da ne biliyim yani olur bu olayEger hamileysen tarih yazmis olucaksin . ceketini atsa hamile kalandan, ruzgarla hamile kalandan sonra parmaktaki zevk suyundan hamile kalira
Hoşgeldin sefa geldin bende kaçırmamAyy yorumları okumaya geldimmm, böyle konuları kaçıramam
- 23 Eylül 2019
- 563
- 1.739
- 33
3 seneye yakin duzenli iliski var amma velakin hamilelik yok. eger burdan bir hamilelik cikarsa tum parmaklar zevk suyuna bulunucakAkşam aksma beni güldürdun Allah'a seni güldürsun valla ya iki senedir demedimiz yöntemler ilaçlar kalmasın kalamayak zevk suyu ile hamile kalmaya da ne biliyim yani olur bu olay
Senin mi benim mi hiç ayaklari bile tepelere dikmemiz gerek kalmayacak3 seneye yakin duzenli iliski var amma velakin hamilelik yok. eger burdan bir hamilelik cikarsa tum parmaklar zevk suyuna bulunucak
Bel ağrısı fiktiga son3 seneye yakin duzenli iliski var amma velakin hamilelik yok. eger burdan bir hamilelik cikarsa tum parmaklar zevk suyuna bulunucak
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
Kesin hamilesindir.Arkadşlar erkek arkadaşım penisine dokunduktan sonra benim cinsel organıma parmağını soktu acaba o şekilde hamile kalma olasılığım varmı lütfen yardım edin. Zevk suyu bulaşmış olabilir eline bilmiyorum
Sana armağan ediyorum.Arkadşlar erkek arkadaşım penisine dokunduktan sonra benim cinsel organıma parmağını soktu acaba o şekilde hamile kalma olasılığım varmı lütfen yardım edin. Zevk suyu bulaşmış olabilir eline bilmiyorum
Cnm şöyle diyim sevgili olmak farklı evli olmak evli olsa da desem eyw birşeyler deriz ama dahayasi bile küçüktür. Okul çağındadir belki sex düşünceleri kdar okulu dusunmuyolarsa bnde kb biraz buna tepkiyle karışık lafımı söylerimYani herkesin imtihanı veya herkesin yaşaması gereken şeyler farklı hayatlar sonuçta Sen böyle kaldında ben şöyle yapıyorum kalamıyorum demek yanlış şeyler bence Rabbim kim ne zaman olmasını istiyorsa çocugunun işte tamda o zaman nasip etsin inşallah ne önce nede sonra amin
- 23 Eylül 2019
- 563
- 1.739
- 33
toto altina yastik koymaya son. Bir adet parmak bir adet herif biraz da su cadi kazani gibi oldu buda ver firina 3 ay sonrada doguruz cun ku nasil olur bu is cozulemez.Senin mi benim mi hiç ayaklari bile tepelere dikmemiz gerek kalmayacak
Bacım görüyon mu demekki bu iş böyle du bunu bizim heriflr yapıyım herif diyim yanlış yapiyoz sperm le değil zevk suyu bizim icjn sperm sende kalsın diyim 3 sene boşuna gitti demekki Doktorlar bile demekki yanlış biliyomus o kdr okul boşa gittitoto altina yastik koymaya son. Bir adet parmak bir adet herif biraz da su cadi kazani gibi oldu buda ver firina 3 ay sonrada doguruz cun ku nasil olur bu is cozulemez.