Adetim 10 gün geçti hamile olabilir miyim

Bu arada canım bende çok üzüldüm ama kısmet değilmiş zamanı var demek ki stres yapma en büyük etken stres zaten önce tedavini ol sonra gerisi gelir zaten çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir

Teşekkür ederim canım bende bugün başladım adet olsak ayri dert olmasak ayrı dert hakkımızda hayırlısı olsun insallah guzel gunler bizlerle olsun❤

3 aylık evliyim acele ediyorum galiba amin amin insalah canım

Teşekkür ederim canım bende bugün başladım adet olsak ayri dert olmasak ayrı dert hakkımızda hayırlısı olsun insallah guzel gunler bizlerle olsun❤
Valla canım aynen öyle o kadar şişmiştim ki artık nasıl rahatladım anlatamam olmamak da ayrı dert hayırlısı diyelim

3 aylık evliyim acele ediyorum galiba amin amin insalah canım
Ay daha çok yeni kuzum bende 7 aylık evliyim ama çok istiyorum annelik duygusu işte zamanı yok yaşı yok Canım bu arada evliliğin ilk aylarında böyle gecikmeler de normal gecikmeler aynı zamanda vücudun hamileliğe hazırlandığının göstergesi

Merhabalar benimde adetim 12 gün gecikti ve adet günüme 10-14 gün kala açık pembe renk ve kahve rengi lekelenme yaşadım. Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Doktora da gitmiştim 1-2 ay önce kist , miyom hiç bir şey görmedi çok temiz demişti. Acaba gebelik yok mu ? Varsa da idrara geçmemiş olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…