• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 10 gun gecikti

Zenize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
397
143
53
Arkadaslar merhaba benim reglim 10 gun gecikti ama bende hic bisey yok sabahlari kusacakmis gibi oguruyorum ama kusmuyorum ocagin 24 unde lekelenme yasadim 2 gun ertesi gun test yapmistim silik cikmisti kan verdim 2. 30 cikmisti o gunden bu gune gecen hafta bel agrim vardi egilemeyecek derecede normalde goguslerim siserdi ondada hic bisey yok yumusacik agrimda yok bugun kasigimda batmalar hissettim ve carsambaya randevu aldim saglik ocagina bir haftadir da asiri derecede sari akintim var sizce hamilemiyimdir

Arkadaslar merhaba benim reglim 10 gun gecikti ama bende hic bisey yok sabahlari kusacakmis gibi oguruyorum ama kusmuyorum ocagin 24 unde lekelenme yasadim 2 gun ertesi gun test yapmistim silik cikmisti kan verdim 2. 30 cikmisti o gunden bu gune gecen hafta bel agrim vardi egilemeyecek derecede normalde goguslerim siserdi ondada hic bisey yok yumusacik agrimda yok bugun kasigimda batmalar hissettim ve carsambaya randevu aldim saglik ocagina bir haftadir da asiri derecede sari akintim var sizce hamilemiyimdir
Hayırlısı olsun

Hcg vermedikçe kimse buna cevap veremez ki... Tekrar hcg verin.

tekrar kan testi yaptırın bence kafanız rahatlar

Kizlar sonuc cikti ama doktor neden betaya bakmamis ben anlamadim

Eklentiler

• Screenshot_20220217-093511_e-Nabz.webp
    Screenshot_20220217-093511_e-Nabz.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 68
Düşmemiştir belki daha
Gittim sonuc icin covid gecirdigim ic8n bu ay gecikmem olmus ve idrar yolunda bakteri olusmus 😭😭😭😭 cok umutlanmistim bu sefer gecikmede olunca cok wcye cikinca var sandim ama cok uzuldum doktor bu kadar uzulme daha cok gencsin dedi ama ben esime hediye bile hazirlamistim supriz yaparim diye hayal ediyodum inanin cok uzuldum ki iki defa covid testi yaptirmistik esimle bu ay ikiside negatifti ama bildigin kemik bas agrisi cekiyofuk esimin is yerinxe 15 kisi olmustu ordan bulasti zaten biz negatif cikinca anlayamamistik doktor bazi saglikcilar pozitifsede negatif gosteriyor dedi ve negatif cikincq biz iliskiye girmistik buyuk ihtimal bu bakteri ondan olustu su an tek duam adetim cok sancili olmasin cunku ben yerlerde surunuyorum oldugumda bu kadar gecikmeden sonrada inşallah sancim olmaz

Back
X