Adetim 10 gun gecikti

Nesibe uyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
300
93
98
33
Kızlar Adetim 10 gün gecikti göğüslerim şişti acıyor adet olucakmisim gibi ağrı oluyor ama olmuyorum çok sık idrara çıkıyorum akıntım da var kokusuz bir şekilde sizce hamilemiyimdir test yapmaya çok korkuyorum negatif görücem diye daha önce en fazla 5 gün gecikmistir bana bi dstek olun ya da benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varmi

Kızlar Adetim 10 gün gecikti göğüslerim şişti acıyor adet olucakmisim gibi ağrı oluyor ama olmuyorum çok sık idrara çıkıyorum akıntım da var kokusuz bir şekilde sizce hamilemiyimdir test yapmaya çok korkuyorum negatif görücem diye daha önce en fazla 5 gün gecikmistir bana bi dstek olun ya da benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varmi
Kiz yapsana test keske benim 10 gun gecseydi yap yap sonucu bil ona gore için rahat olsun

Korkuyorum çok ya yine olmazsa diye yarın yapıcam sanırım olmazsam bu gecede
Yap yap ya olsun korkma bende oyle korkuyordum sonra dedim ne olacsksa olsun ve oldu negatif cikti dedim çalışmaya devam durmak yok eglenceye bindircem bundan sonra yap insAllah hamilesindir

O negatifi görmekten işte ya yine yoksa diye
Yoksa bi daha denersiniz.. Böyle kendi kendini yiceğine bin kere yapar içimi rahatlatırdım.. Belki bi problem var ondan olmadın.. Allah korusun..
İnşallah bebektir tabii ki sebebi ama 10 gün çok uzun bi süre 🦋

Birisine daha yazmistim benzer cevabi, test yapmak icin cocugun dogmasini mi bekliyorsunuz diye :KK70: tum belirtiler hamilelik belirtisi, lutfen bir nobetci eczane bulun, cisinizi yapin ve su testi yapin. Sonucu gorunce de bana dua edin :KK53:

Test yapacaksınız öğrenmenih başko yolu yok şuan biz ne desek saçma olur inşllah gönlünzden geçen olsun

Back
X