Adetim 10 gun gecikti, testler negatif ?

Duru yaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
11
5
1
30
Hanımlar merhaba. Çocuğum yok daha eşimle geri çekilme yöntemini kullanmak zorunda kaldım geçen ay. Aslında şu ara bebek düşünmüyoruz fakat olursa da güzel olur şubatın 24 ünde son adetimi gördüm. Bu ay 10 gün gecikti. 3 tane test yaptım erken gebelik ve normal testler . Hepsi negatif çıktı. Acaba başka ne olabilir? Bir sağlık problemi olabilir mi? Bu duruma benzer yasayan var mı? Normalde adetim 2 3 gün gecikirdi. Adet belirtilerimin aynılarını görüyorum ama gelmiyor. Önceden göğüslerim ağrırdı şimdi o da yok ağrımıyor

Eklentiler

• IMG-20200331-WA0009.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG-20200331-WA0011.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 142
Geri çekilme yöntemini iyi uygulamışsınız gebelik yok evet. 10 gün olsa çıkardı çünkü.
stres etkili olabilir gecikmeye malum virüs falan.

Bende sizin gibiyim çocuk düsünüyorum ama testler negatif hastaneyede gidemiyorum virüsten dolayı

Bende geçen ay 22 gün gecikme ile regl oldum,36.gün yumurtlamayı gördüğüm için.Yani yumurtlama geç olduğu zaman otomatik olarak regl tarihi de ileri atıyor.
Yumurtlama takibi yapmıyorsanız ya da yumurtlama belirtilerini üst düzeyde yaşamıyorsanız ne zaman olduğunu bilemeyebilirsiniz.Ben gebelik düşündüğüm için yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ediyorum ondan dolayı da reglimin hangi gün olacağını net olarak biliyorum

Peki neden bu kadar geç geldi adetiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…