• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 10 gün gecikti hamile miyim

Queeen02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
3
0
1
25
Daha 17 yaşındayım sevgilimle geçen ay ilişkiye girdik. Eylülün 20-25i arasında adet olmam gerekiyordu. Ama hala olamadım. Kondom kullanmadık geri çekme yöntemiyle yaptık. Şimdi adet olacakmış gibi göğüslerim şiş ama bu sanırım hamilelikte de olabiliyormuş. Karbonat testi denedim. Orda sonuç negatif çıktı. Ama yinede tedirginim. Nolur eleştirmeyin yardımcı olun

profilde 16 senin demenle 17sin daha cok erkenden baslamissin cinsel hayata ne diyelim senin tercihin elestirmiycem ama bilmesin ki hersey zamaninda guzel..
gelelim hamilelik mevzusuna hamile olabilirsin evde bakilan idrar testi ile hamileligini ogrenebilirsin. karbonata guvenme bende karbonat negatifti ama test pozitifti hamileydim :)
geri cekilme yontemi korunma yontemi degildir.
sevgilin iceri kacirmista olabilir bilmeden yada zevk suyuyla bile hamile kalinabilir.
hakkinizda neyse hayirlisi o olsun gonlumden gecen hamile olmaman sonu kotu olur olan bebege olur size bisi olmaz...

Daha 17 yaşındayım sevgilimle geçen ay ilişkiye girdik. Eylülün 20-25i arasında adet olmam gerekiyordu. Ama hala olamadım. Kondom kullanmadık geri çekme yöntemiyle yaptık. Şimdi adet olacakmış gibi göğüslerim şiş ama bu sanırım hamilelikte de olabiliyormuş. Karbonat testi denedim. Orda sonuç negatif çıktı. Ama yinede tedirginim. Nolur eleştirmeyin yardımcı olun
ah be kuzum daha ufaciksin daha gercekten cocuksun yargilamiyorum ama bisiler yapiosunuz madem ki keske hic yapmasan sevgilin dedigin cocuk keyfini surerken sen ceremesini cekiyosun. hamilelik riskin malesef ki var cunku gerci cekilme bi korunma yontemi degildir. karbonat testi de gercek sonuc veren bi test degildir defalarca pozitif verip adet gordugum ay oldu aksine negatif dedigim ay hamileydim. umarim seninki stres kaynakli bi gecikmedir cunku bu yasta hamile olursan sonuclarini nasi karsilarsin hic bilmiyorum. sevgilin bi gebelik testi alsin eczaneden bi bak bakalim bizi de bilgilendir gercekten cok uzuldum cunku su anki durumuna

geri çekilme maalesef ki korunma yöntemi değil bitanem ya :( biz de o şekilde olmazsanıyoduk. daha çok çok gençsin ve bekarsın. ben snden 2 yaş büyüktüm evlendiiğimde. şuan 3.çocuğum.
eczaneden 2 tane gebelik testi al ve yap. 2 tane al ki net olsun

Hala adet olamadım ve bugün 15.gün. 3 tame gebelik testi yaptım hepsinde sonuç negatif. Hep düzenli adet görürdüm şimdi neden böyle oldu hem hamile de değilmişim. Napcam bilmiyorum:KK43:

15 gün geçmesine rağmen testte negatif çıkıyorsa hamile değilsindir canım..kadın doğum uzmanına bir randevu alıp kontrole git kist falanda olabilr.

ah be kuzum daha ufaciksin daha gercekten cocuksun yargilamiyorum ama bisiler yapiosunuz madem ki keske hic yapmasan sevgilin dedigin cocuk keyfini surerken sen ceremesini cekiyosun. hamilelik riskin malesef ki var cunku gerci cekilme bi korunma yontemi degildir. karbonat testi de gercek sonuc veren bi test degildir defalarca pozitif verip adet gordugum ay oldu aksine negatif dedigim ay hamileydim. umarim seninki stres kaynakli bi gecikmedir cunku bu yasta hamile olursan sonuclarini nasi karsilarsin hic bilmiyorum. sevgilin bi gebelik testi alsin eczaneden bi bak bakalim bizi de bilgilendir gercekten cok uzuldum cunku su anki durumuna
Hala adet olamadım ve bugün 15.gün. 3 tame gebelik testi yaptım hepsinde sonuç negatif. Hep düzenli adet görürdüm şimdi neden böyle oldu hem hamile de değilmişim. Napcam bilmiyorum:KK43:

Stresten olmuştur.
Bir kez daha idrar testi yap sonra da doktora git.

Canim 15 gunde olsaydi hamilelik cikardi die dusunuorm o yuzden bence gecikmeden doktora git bi bakalm belki kist gb falan bi problemde olabilir

Ah cnm bnm daha cokk küçüksün yaaa geri cekinme yöntemi korunma olmaz ama az ihtimal hamile olabilirsin test yap bide uzun zaman oldu ne oldu sonucun

slmlar.sat 16.12.2015 bat 11.12.2015 ve yumurtlama 21.gün.. ve ben hala adet olmadım bugün 4.gün.12 sinde kan tahlilim 0.01 cıktı bugün idrarda tek çizgi çıktı.bacaklarım ve belim çok ağrıyor.ara ara kasıklarıma sızı şeklinde ağrılar giriyor.şiddetli değil ama arada mide bulantım oluo.ayın 12.sinde peçeteye 2 damla kadar pembe akıntı geldi.hamile olmam ihtimalim varmı?bi daha kan testi yaptırsam ne kadar daha beklemem lazım.bilen varsa cvp yazabilirmi???

slmlar.sat 16.12.2015 bat 11.12.2015 ve yumurtlama 21.gün.. ve ben hala adet olmadım bugün 4.gün.12 sinde kan tahlilim 0.01 cıktı bugün idrarda tek çizgi çıktı.bacaklarım ve belim çok ağrıyor.ara ara kasıklarıma sızı şeklinde ağrılar giriyor.şiddetli değil ama arada mide bulantım oluo.ayın 12.sinde peçeteye 2 damla kadar pembe akıntı geldi.hamile olmam ihtimalim varmı?bi daha kan testi yaptırsam ne kadar daha beklemem lazım.bilen varsa cvp yazabilirmi???
Cnm sat 16,12,2015 bat 11,12,2015 nasıl oşuyor anlamadım

Eger kan tahlilin negatif cıktysa muhtemelen hamile degilsin cnm olsan mutlaka cıkardıı bnm de 7günlük gecikmem vardı bugün test yptgm gb adet oldum allah yardımcımız olsun

Cnm tekrar test yap negatif cikarsa eger adet olmaya Çalış sogan suyu iç adet olursun

Back