• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 10 gün gecikti ama kan testimde gebelik çıkmadı

Merbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar .Ben de benzer durumdayım. 9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler 🌺

Merbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar .Ben de benzer durumdayım. 9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler 🌺
Bana yerleşme kanaması gibi geldi ama en net sonucu kan tahlilinde çıkar

Bana yerleşme kanaması gibi geldi ama en net sonucu kan tahlilinde çıkar
Cevap için teşekkür ederim 🌼 dediğim gibi 5 gün oldu biteli lekelenme acaba test için erken mi çıkar mı varsa da .Başka yorumu olan yada benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar uzun bir süredir giremedim başlığı ben açmıştım da 12.gün geldi adetim maalesef gebelik falan yokmuş yani hepsi psikolojikmen oluyor artık takmıyorum

Bundan bir ay önce bende böyle oldum hem gecikti hemde 5 gün damla damla geldi öte ki ayda gecikti gelmedi. 10 gün sonra doktora gittim bişi çıkmadı. Sonra kafamdan attım Bi stresten çıktım o gün hemen adet oldum. Bu aralar burda li yazıları okuyorum herkeste aynı problem var genel olarak bayanlarda bu sene çok görünüyor neler yiyip içiriyorlaesa bize aldığımız şeylerden genetiğimiz bozuldu.. Bi de bebek muhabbetini de kafaya takıyoruz odaklıyoruz ondan da olmuyor olabilir kendinizi strse sokmayın doktora görünmeyi ihmal etmeyin

Back