• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 hafta gecikti

Serpil_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
29
8
1
36
Merhaba arkadaşlar
Bu ayın 8 inde adet görmem gerekiyordu fakat olmadım..1 hafta geçti oldu..Hem heyecanlıyım hem korkuyorum..Geçen Mayıs 6 haftalıkken kaybetmiştik bebeğimizi..
Şimdi Şubatın 25i gibi 2-3gün yerleşme kanaması şeklinde kanamam oldu..Martın 4ünde predictor early ile test yaptım negatif çıktı..Ayın 12sinde yani adetim 4 gün geciktiği için tekrar yaptım yine negatif çıktı..Şubattaki kanama olmamış olsa adetim gecikti dicem ama o kanama beni umutlandırıyor..Ve ben 1 senedirde düzenli adet görüyorum..Sizce hamile miyim?:dua:

Merhaba arkadaşlar
Bu ayın 8 inde adet görmem gerekiyordu fakat olmadım..1 hafta geçti oldu..Hem heyecanlıyım hem korkuyorum..Geçen Mayıs 6 haftalıkken kaybetmiştik bebeğimizi..
Şimdi Şubatın 25i gibi 2-3gün yerleşme kanaması şeklinde kanamam oldu..Martın 4ünde predictor early ile test yaptım negatif çıktı..Ayın 12sinde yani adetim 4 gün geciktiği için tekrar yaptım yine negatif çıktı..Şubattaki kanama olmamış olsa adetim gecikti dicem ama o kanama beni umutlandırıyor..Ve ben 1 senedirde düzenli adet görüyorum..Sizce hamile miyim?:dua:

İnşallah canım , inşallah .
Bence bugünde bir test yap.

İnşallah canım , inşallah .
Bence bugünde bir test yap.
Kan testi yaptırmayı düşünüyorum artık ama korkuyorun değilimdir diye, çok ümitlendik bu ay :( önceki gebeliğimde de ilk testimi adetten sonra yapmıştım negatif çıkmıştı daha sonra tekrarladığımda pozitifti.

Yaptığınız gebelik testi neredeyse yüzde 99 doğruluk sonucu veriyor.
Adet gecikmesinde ise tam sonuç veriyor.
Yine de bir kere daha deneyin.

Back